Prima pagină » Cancan » Cum a reacționat Leon Ghedi, fiul lui Kamara, după ce tatăl lui a fost eliminat de la Survivor

Cum a reacționat Leon Ghedi, fiul lui Kamara, după ce tatăl lui a fost eliminat de la Survivor

14 apr. 2023, 11:56,
BZI.ro, în Cancan

Miercuri, 12 aprilie 2023, Kamara a fost eliminat de la Survivor România. Faimosul a fost cel care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Artistul a intrat în competiție ca să lupte pentru fiul lui bolnav, misiune ce s-a încheiat mult prea devreme. Cum a reacționat Leon Ghedi după ce tatăl lui a părăsit jungla din Republica Dominicană.

Kamara și-a încheiat misiunea la Survivor România. Artistul a intrat în competiție cu gânduri și obiective mărețe. Singurul scop a fost să lupte pentru fiul lui bolnav, Leon. Votul telespectatorilor a fost decisiv pentru soartea Faimosului.

Leon, fiul lui Kamara, mesaj emoționant pentru tatăl lui

Miercuri, 12 aprilie 2023, Kamara a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, iar asta a însemnat eliminarea din competiție. Artistul a sperat până în ultimul moment că va rămâne la Survivor, însă nu a fost așa. Vizibil emoționat, Kamara a declarat că a avut două misiuni de îndeplinit: cea de tată și cea de bărbat. Pe cea din urmă a reușit să o ducă la capăt, însă nu și pe cea de tată.

„Domnule Dan, sunt împărțit în momentul de față pentru că, oarecum, nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată, dar pe cea de bărbat am reușit să o îndeplinesc!”, a fost mesajul lui Kamara.

Chiar dacă nu și-a atins obiectivul, acasă îl așteaptă cea mai importantă persoană din viața lui. Leon i-a transmis un mesaj emoționant tatălui său, mesaj ce i-a dat putere să creadă în continuare în minuni, cel puțin la fel de mult ca și până acum.

”Te iubesc! Te pupăm! Sunt mândru de tine. Felicitări pentru cât ai stat acolo. Eu mă bag la somnic. Te pup”, a fost mesajul lui Leon de pe Facebook.

Soția lui Kamara a luat foc după ce artistul a fost eliminat de la Survivor

Fosta soție a lui Kamara vorbește despre faptul că la televizor au rulat doar momentele în care artistul era în conflict cu ceilalți participanți din cadrul emisiunii, iar cele în care acesta le gătea concurenților n-au fost difuzate. Mai mult, Oana menționează că Iftimoaie și DOC l-au provocat în repetate rânduri pe Kamara pe parcursul șederii lui în junglă.

“Cu siguranță mai putea rămâne la Survivor, după cum ne-a spus și el aseară, pe video call, dar na, a fost o strategie greșită. Dar noi ne bucurăm. Pe de-o parte, ne pare rău că n-a mai stat, pe de altă parte, îl așteptăm acasă.

Din câte am înțeles, ei au dat foarte mult conflictele, dar nu au fost. Am înțeles că Iftimoaie și cu DOC l-au provocat încontinuu, dar din câte am înțeles de la ceilalți concurenți care au ieșit, nu s-au dat momentele frumoase în care Kamara le gătea sau vorbea cu ei”, a declarat Oana pentru CANCAN.RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *