Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum a reacționat Eva Măruță, după ce tatăl ei i-a spus lui Denise Rifai că e superbă. „E mai frumoasă decât mama?”

Cum a reacționat Eva Măruță, după ce tatăl ei i-a spus lui Denise Rifai că e superbă. „E mai frumoasă decât mama?”

03 iul. 2023, 13:35,
în Radio

Eva Măruță a făcut deliciul internauților după ce și-a certat tatăl pentru simplul fapt că i-a spus lui Denise Rifai că e superbă. Totul s-a întâmplat după ce Cătălin Măruță a complimentat-o pe vedeta Kanal D, după ce s-a nimerit lângă ea în trafic, la un semafor. Dialogul purtat de Eva Măruță cu tatăl ei, mai apoi, a fost nespus de amuzant.

La doar 7 ani, Eva Măruță este un adevărat fenomen în online, iar filmulețele ei de pe Tik Tok au strâns, în total, peste 3,2 milioane de like-uri și peste 40 de milioane de vizualizări. Este haioasă, deloc timidă și foarte spontană. Un video recent, în care Eva își ceartă tatăl, pentru că acesta a avut „tupeul” să o complimenteze pe Denise Rifai, face acum deliciul internauților.

Cum a reacționat Eva Măruță, după ce tatăl ei i-a spus lui Denise Rifai că e superbă

Eva Măruță este cea mai urmărită din familie pe TikTok, iar asta datorită dezinvolturii ei și replicilor simpatice. Eva pare născută să fie în fața camerei de luat vederi, iar Cătălin Măruță este pregătit tot timpul să o înregistreze, mai ales atunci când sunt în trafic. Zilele trecute, Cătălin și copiii lui, Eva și David, se aflau în mașină când, la semafor, s-au trezit lângă mașina lui Denise Rifai. A urmat o conversație simpatică, dar tot Eva a reușit să-i eclipseze pe cei doi adulți.

„Deci ne-am întâlnit în trafic cu frumoasa Denise Rifai”, spune Măruță.
„Ei, astăzi nu știu cât de frumoasă sunt”, răspunde ea, alintându-se.
„Ești superbăăăă”, o asigură Măruță.
„Ai niște copii superbi. Eu sunt fana Evei. Eva, vino să te văd. Te iubesc mult de tot, iubita mea. Mor după tine!”, spune Denise, ridicându-se cât mai mult, ca să o vadă pe Eva, care stătea pe bancheta din spate.
„Ți-am zis că oamenii mă plac?”, punctează fetița, cu încrederea la cote maxime.
„Ești superbăăă, ești frumoasă, ești superbă!”, mai apucă Măruță să strige către Denise Rifai, înainte de a se face culoarea verde

Cătălin Măruță, pus la punct de fiica lui

Ei bine, necazul lui Cătălin Măruță abia acum începe, când a rămas singur cu „șefa” Eva. Micuța l-a certat pentru ploaia de complimente adresată lui Denise Rifai și i-a spus că nici o femeie nu este mai frumoasă decât mama ei, Andra.

„Să te mai aud o dată că zici că o fată e superbă”, spune Eva.
„Dar chiar este superbă! E Denise Rifai, prezintă la Kanal D supershow-ul acela, «40 de întrebări cu Denise Rifai». Și chiar e superbă, zi sincer, nu e superbă?”, se apără Măruță.
„E mai frumoasă decât mama? NU!”.
„Eva, dar nu e competiție. Denise chiar ești o femeie superbă, dar am pittbull-ul ăsta cu mine aici, care orice zic are impresia că nu e bine”, mai apucă să spună Măruță.
„Și închide filmarea ca să te cert odată!”.
„Nu vreau, uite, vreau să mă cerți pe filmare”, mai spune prezentatorul de la Pro TV.

Oricum, nu este prima dată când Eva face legea în familie. În urmă cu ceva timp, chiar fratele ei i-a căzut „victimă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024