Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a reacționat Diandra, după ce a văzut că a fost jignită de Iustina la Insula Iubirii

Cum a reacționat Diandra, după ce a văzut că a fost jignită de Iustina la Insula Iubirii

05 sept. 2024, 18:41,
în Cancan ultimă oră

Ispita Diandra a făcut declarații despre Iustina de la Insula Iubirii. Concurenta a făcut câteva comentarii despre ea, în timpul emisiunii, iar acum a mărturisit ce părere are despre ceea ce a spus despre ea.

Diandra a petrecut timp cu mai mulți concurenți la Insula Iubirii, însă cel de care s-a apropiat, în acele momente, a fost Andrei. Chiar și așa, Iustina a făcut câteva comentarii despre Diandra, în care a spus ce părere are despre ea din punct de vedere fizic.

Cum a reacționat Diandra, după ce a văzut că a fost jignită de Iustina la Insula Iubirii

Ispita de la Insula Iubirii a declarat că nu dorește să facă comentarii despre alte persoane, căci nu este interesată de ceea ce se întâmplă în viața lor. În schimb, a mărturisit că a văzut comentariile pe care Iustina le-a făcut în emisiune despre ea, considerând că nu a fost un gest deloc frumos.
De asemenea, Diandra a refuzat să vorbească despre Iustina și a spus că declarațiile concurentei nu o reprezintă deloc. Ispita nu s-a implicat în ceea ce s-a vorbit despre ea și a încrcat să stea departe de astfel de conflicte.

„Nu îmi cereți părerea, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea despre alții și nici nu ma interesează sincer. Efectiv nu mă interesează, nu mă deranjează. Am făcut că în emisiune am fost făcută în anumite feluri și jignită, nici asta nu mă interesează neapărat. Mi s-a părut urât, într-adevăr, dar fiecare vorbește și folosește apelative după cum consideră. Asta nu spune nimic despre mine”, a declarat ispita Diandra, pe Instagram.

Cum s-a schimbat viața Diandrei, după emisiune

Diandra a trăit intens experiența Insula Iubirii și a cunoscut o mulțime de persoane. Ispita a vorbit despre ce schimbări au apărut în viața ei după participarea în emisiune și cu ce lecții s-a întors din Thailanda. Diandra a spus că Insula Iubirii este o experiență care te transformă.

„A fost o experiență zdruncinantă, dar în sensul bun. Te transformă o experiență de genul acesta și te face să descoperi mai multe lucruri despre tine, în primul rând. Depinde și din ce postură mergi. Dacă mergi din postura de ispită, cu siguranță poți să îți dai seama și să vezi o perspectivă din exterior asupra relațiilor și asupra a ceea ce credeai tu, poate, despre căsnicii sau cum stau lucrurile pe termen lung între parteneri. Lecția pe care am învățat-o în urma emisiunii este ce înseamnă respectul, comunicarea deschisă”, a mărturisit Diandra, pentru Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
05 septembrie 2024
05 septembrie 2024