Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a reacționat Daniel Balaciu când a aflat că mama copiilor săi, Dana Roba, locuiește cu actualul iubit, Beni: „Turba, îi venea să se sinucidă…”

Cum a reacționat Daniel Balaciu când a aflat că mama copiilor săi, Dana Roba, locuiește cu actualul iubit, Beni: „Turba, îi venea să se sinucidă…”

29 iun. 2024, 09:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

În cadrul unei intervenții telefonice în cadrul Știrilor Antena Stars, Dana Roba a spus cum a reacționat Daniel Balaciu în momentul în care a aflat că ea locuiește cu Beni. Make-up artistul și tatăl copiilor ei s-au întâlnit în sala de judecată.

Cu un an în urmă, cazul Danei Roba șoca o lume întreagă! Make up artistul a fost la un pas de moarte după ce soțul ei, Daniel Balaciu, a lovit-o cu un ciocan în cap. Din cauza loviturilor pe care le-a avut la nivelul capului, tânăra a fost operată pe creier timp de 9 ore, iar cadrele medicale nu i-au dat șanse prea mari de supraviețuire. Din fericire însă s-a recuperat și iată că a reușit să își refacă viața.

Cum a reacționat Daniel Balaciu când a aflat că mama copiilor săi, Dana Roba, locuiește cu actualul iubit, Beni

Aflat în spatele gratiilor, Daniel Balaciu nu ar fi reacționat chiar foarte bine în momentul în care a aflat că fosta lui soție și-a refăcut viața și chiar s-a mutat cu actualul iubit, Beni.

Make-up artistul susține că în momentul în care bărbatul care a lovit-o cu un ciocan a aflat că ea locuiește în aceeași casă cu actualul iubit s-ar fi schimbat la față.

”Cele mai multe întrebări ale lui pentru mine au fost de Beni: E adevărat că ai mers cu amantul, prima zi când ai ieșit din spital? Amantul a fost la tine acasă? Nu, nu este adevărat și nu este adevărat că am ieșit din spital cu Beni. Eu am ieșit cu familia mea, adică familia mea m-a dus la spital. Este adevărat că Beni locuiește la tine? Da, este adevărat. Câteodată Beni mai stă și la mine și mă ajută foarte multe. Turba, deci nu pot să-ți descriu fața lui. Turba, îi venea să se sinucidă.”, a spus Dana Roba.

Dana Roba susține că fostul ei soț nu ar fi vrut să o ucidă, ci să o lase într-un scaun cu rotile

Dana Roba a mărturisit că a aflat că soțul ei nu ar fi vrut să o ucidă, însă ar fi vrut să o lase într-un scaun cu rotile pentru tot restul vieții.

„Continuă să nu îi pară rău de ceea ce a făcut, din contră, am auzit pe surse, de către ceva oameni din penitenciar, deținuți, că el ar fi zis că nu ar fi vrut să mă omoare, dar el a vrut să mă lase în scaun cu rotile, era fericirea lui dacă eu eram în scaun cu rotile că să nu mai lucrez. Asta era furia și supărarea lui, că de ce eu lucrez și făceam bani și el depindea de banii mei.”, a spus Dana Roba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *