Prima pagină » Cancan » Cum a reacționat Alex Leonte când a aflat că fosta iubită este însărcinată. ,,Nu pot vorbi despre asta…”

Cum a reacționat Alex Leonte când a aflat că fosta iubită este însărcinată. ,,Nu pot vorbi despre asta…”

17 nov. 2022, 09:58,
în Cancan

Multă lume este dornică să afle cum a reacționat Alex Leonte când a aflat că fosta iubită este însărcinată. Nepotul lui nea Mărin a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de celebra artistă Theo Rose, iar vestea că cei doi s-au despărțit i-a șocat pe fani. Artista și-a refăcut viața la scurt timp alături de regizorul Anghel Damian și urmează să devină mamă. Iată ce mesaj a transmis cântăreața pentru fanii ei.

Cum a reacționat Alex Leonte când a aflat că fosta iubită este însărcinată

Alex Leonte și Theo Rose au format un cuplu mulți ani, însă relația lor s-a încheiat. Vestea despărțirii i-a surprins pe mulți, mai ales că cei doi nu au dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la destrămarea cuplului. Theo Rose și-a găsit fericirea alături de Anghel Damian, cu care se iubește de câteva luni.

Artista este însărcinată și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă. Alex Leonte, fostul iubit, nu a dorit să comenteze acest subiect, ba mai mult s-a arătat deranjat.

„Nu, nu pot vorbi despre asta.”, a declarat acesta.

Alex Leonte a fost surprins și el în comapnia unei domnișoare superbe, Manuela Lupașcu, despre care fanii bănuiesc că este noua lui iubită. Aceasta este blogger și are un succes impresionant pe rețelele de socializare. Tânăra nu a vrut să ofere prea multe detalii despre relația pe care o are cu nepotul lui nea Mărin, dorind să păstreze discreția.

„O să vedem, timpul o să spună multe. Dacă m-ați urmărit de-a lungul timpului, viața personală am ținut-o un pic pentru mine. Îi mai ținem un pic să fiarbă (n.r pe curioși).”, a precizat aceasta.

Ce mesaj a transmis Theo Rose pentru fanii ei

Theo Rose a vorbit recent despre sarcina sa, mărturisind că așteaptă cu nerăbdare să devină mamă. Artista este mai fericită ca oricând alături de iubitul ei, Anghel Damian. Vestea neașteptată i-a surprins pe mulți, însă aprecierile și felicitările nu au întârziat să apară. Cântăreața a postat recent un video pe rețelele de socializare, unde vorbește despre sarcina sa.

„E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese vreau să-l strigați nepoate sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții.”, a fost mesajul artistei.

Părinții cântăreței sunt extrem de încântați de vestea primită și de faptul că vor deveni bunici anul viitor.

,,Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați. Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut.”, a transmis tatăl lui Theo Rose.

Alex Leonte nu a dorit să comenteze vestea că fosta lui iubită, Theo Rose, este însărcinată. Nepotul lui nea Mărin este rezervat în declarații când vine vorba de fosta lui parteneră. Alex Leonte și Theo Rose s-au despărțit după mulți ani de relație, iar artista și-a refăcut viața alături de regizorul Anghel Damian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *