Prima pagină » Cultural » Cum a răspuns Dinu Maxer acuzațiilor lansate de tatăl Deei. „A fost un mare șoc” 

Cum a răspuns Dinu Maxer acuzațiilor lansate de tatăl Deei. „A fost un mare șoc” 

10 ian. 2024, 10:56,
în Cultural

De curând, tatăl Deei a lăsat un comentariu acid la adresa fostului lui ginere, Dinu Maxer, atunci când a dat de înțeles că nu a avut o relație apropiată cu el, din contră.

Artistul a dat un răspuns, afirmând că situația nu este deloc așa cum a fost prezentată și că a fost surprins să observe că fostul său socru îl critică pe internet.

Deea și Dinu Maxer se află din nou în centrul unui conflict, în care a fost implicat recent și tatăl celebrității. Fostul său socru l-a denumit pe artist „Domnul Fitze”, ceea ce l-a surprins pe Dinu Maxer, care are o altă perspectivă asupra relației sale cu fostul socru.

Cum a răspuns Dinu Maxer acuzațiilor lansate de tatăl Deei

Dinu Maxer și-a exprimat uimirea sa față de faptul că fostul său socru nu a avut cuvinte de apreciere în legătură cu el, mai ales că s-au întâlnit recent când artistul a mers să vadă copiii la Deea Maxer. La acea întâlnire erau prezenți și părinții fostei sale soții, cu care Dinu Maxer afirmă că avea o relație bună, dar nu foarte apropiată.

Mai mult decât atât, Dinu Maxer afirmă că nu știe cum fostul său socru a ajuns la concluzia că el ar fi o persoană îngâmfată, deoarece susține că nu s-a comportat niciodată în acest fel. Dimpotrivă, el a încercat întotdeauna să mențină o relație civilizată cu familia Deei Maxer.

„Sâmbătă dimineață mă duc să îi las copiii, noi avem înțelegerile noastre în trei, eu, Deea și ei și chiar eu credeam că am o relație foarte bună cu ei. Pentru mine a fost un mare șoc. Probabil nu aș fi apărut să vorbesc, să comentez, dacă nu ar fi explodat în halul ăsta în care a explodat presa. A fost puțin deplasat cuvântul ăsta de mine (n.r. Fitze). Eu chiar nu sunt fițos. Am avut atâtea exemple în viață când mă cunoșteau atâtea persoane străine și îmi spuneau: „Ești atât de diferit față de cum ești la televizor, acolo pari îngâmfat”, a declarat Dinu Maxer, la Xtra Night Show.

Ce relație a avut Dinu Maxer cu familia fostei soții

Când a fost întrebat dacă au existat probleme între el și socri în timpul relației cu Deea Maxer, artistul a declarat că nu au avut loc certuri cu părinții fostei sale soții, dar nici nu petreceau prea mult timp împreună. Mai târziu, atunci când au decis să divorțeze, părinți Deei Maxer nu au intervenit în niciun fel, conform afirmațiilor sale.

„Nu pot să spun că a fost nici apropiată, nici depărtată. A fost o relație cordială, civilizată. Nu am băut niciodată cu el (…) Cum am și spus, socrii nu s-au băgat (n.r. în căsnicia lor)”, a mai spus artistul, la Xtra Night Show.

Dinu Maxer a răspuns recent acuzațiilor aduse de tatăl Deei, menționând că situația a fost cu totul alta în realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *