Prima pagină » Magazin » Cum a pacalit-o Antena 1 pe Sanziana Buruiana sa apara goala – VIDEO

Cum a pacalit-o Antena 1 pe Sanziana Buruiana sa apara goala – VIDEO

09 iun. 2011, 10:07,
Echipa BZI.ro în Magazin
Cum a pacalit-o Antena 1 pe Sanziana Buruiana sa apara goala - VIDEO
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:224051;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Sanziana Buruiana a cazut în plasa lui Dan Negru. Ea a aparut goala-pusca la „Plasa de stele„, emisiune prezentata de Dan Negru si difuzata de Antena 1 duminica, de la ora 20.20.
Blonda sustine însa ca realizatorii emisiunii nu si-au respectat promisiunile. „Sunt foarte suparata pe cei de la Antena 1, ma gândesc foarte serios sa îi dau în judecata si sa le cer daune de 100.000 de euro, pentru ca ei mi-au promis ca nu se vor vedea sânii pe post si ca vor blura imaginea. De fapt, ei au blurat slipii, pentru a crea impresia ca sunt goala, în cada. Am fost socata când am vazut, mai ales ca eu nu am vrut niciodata sa apar topless. Daca doream, apaream în Playboy, nu asa!”, a declarat Sânziana, pentru Click!
De fapt, Sânziana spune ca habar nu avea ca imaginile cu ea goala, în cada, vor face parte din scenariul farsei. „Baia e un spatiu intim si nu aveau voie sa filmeze. Când mi-am dat seama ca au pus camera video acolo, mi-au promis ca nu se va vedea nimic pe post si i-am crezut”, ne-a mai spus Sânzi care, conform unor surse credibile, ar fi luat 400 de euro pentru acest contract. „Intr-adevar, farsele se platesc, dar pentru asa ceva trebuia sa le cer un onorariu de 10 ori mai mare. Oricum, as fi refuzat categoric”, a tunat blonda.
Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024