Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a început povestea de iubire dintre Anda Adam și soțul ei, Joseph. Au făcut nunta în urmă cu aproape două luni

Cum a început povestea de iubire dintre Anda Adam și soțul ei, Joseph. Au făcut nunta în urmă cu aproape două luni

25 aug. 2024, 11:00,
în Cancan ultimă oră

Anda Adam și soțul ei au făcut nuntă pe 29 iunie, după ce, în urmă cu aproape doi ani, au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor, înainte de Crăciun. Artista și partenerul ei formează o familie frumoasă și își aduc aminte cu drag de începutul poveștii lor de iubire.

Anda Adam și soțul ei s-au căsătorit religios și au făcut o nuntă mare pe 29 iunie. În decembrie, în urmă cu aproape doi ani, au spus „Da”, după câțiva ani de relație.

Cum a început povestea de iubire dintre Anda Adam și soțul ei

Mai în glumă, mai în serios, Anda Adam recunoaște că nu este neapărat o fire romantică așa cum este soțul ei, care obișnuiește să o surprindă mereu. Tot o surpriză a fost și momentul în care s-au cunoscut, în urmă cu câțiva ani, la un hotel, la munte, acolo unde Anda Adam era cu fiica ei, iar Joseph Adam tot cu fetița. Doar că, partenerul ei se afla și în compania altor două domnișoare, iar mai apoi a abordat-o pe Anda Adam.

„El cu data stă mai bine, dar brusc îl lasă memoria, dar brusc nu își mai amintește că era cu niște fete la masă, da, erau niște prietene, evident, socializa în vârful munților însoțit de niște domnișoare… Nu știu cât au socializat, dar socializau de ceva timp și socializând cu acele domnișoare, a venit la masa altei domnișoare, adică la mine (…) Erau șase fete cu șase fetițe și el între noi (…) Și am văzut cu coada ochiului o chestie și eram nas în nas cu cineva și așteptam să spună cine e și ce vrea”, a povestit Anda Adam, în ediția din această seară de la În culisele celebrității.

Artista nu a fost de acord inițial să îi permită fiicei sale să petreacă timp cu fata lui Joseph Adam

Joseph Adam a povestit că a abordat-o, la acel moment, pe Anda Adam pentru a o ruga dacă ar fi de acord ca Evelin, fiica ei, să petreacă ceva timp cu fiica lui, așa că. Artista nu a fost de acord inițial, dar mai apoi s-au întâlnit la recepție, atunci când Joseph Adam voia să plece. Ulterior, de ziua lui de naștere, pe 14 februarie, i-a scris pe Instagram.

„Eu i-am spus că sunt și eu cu fetița mea, ea era cu fetița și să se joace fetițele, pentru că a mea era singură și se plictisea, erau atâtea fetițe acolo și i-am zis dacă o lasă pe fetița ei să vină în cameră (…) După care am plecat și am zis că ne vedem mai târziu cu fetițele și în final, nu am mai coborât”, a declarat Joseph Adam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *