Prima pagină » Cancan » Cum a fost surprinsă Margherita, fata Clejanilor, după ce și-a aflat sentința. Viorica și Ioniță s-au transformat în paznicii ei

Cum a fost surprinsă Margherita, fata Clejanilor, după ce și-a aflat sentința. Viorica și Ioniță s-au transformat în paznicii ei

22 nov. 2021, 13:30,
în Cancan

La începutul acestei luni, Margherita, fata Clejanilor, și-a primit sentința pentru episodul în care a fost prinsă sub influența drogurilor la volan. Tânăra are permisul de conducere suspendat pentru un an dar a primit și o amendă uriasă. Dar probleme cu drogurile a avut recent și fratele său, Fulgy, însă acestuia se pare că i-a plăcut să alimenteze tot acest scandal. Din câte se pare, Margherita și-a învățat lecția și este pe calea cea bună acum.

La începutul lunii noiembrie, Margherita de la Clejani și-a aflat sentința pentru că a fost prinsă conducând sub influența drogurilor. Astfel, ea s-a ales cu o amendă uriașă și nu mai are voie să urce la volan timp de un an! Totuși, se pare că Margherita a trecut peste acel episod urât din viața ei, iar acum nu se mai abate de la calea cea dreaptă. Părinții ei, celebrii Viorica și Ioniță de la Clejani, i-au fost mereu alături și o susțin necondiționat, chiar dacă au avut ceva de tras cu ea. Ba chiar, zilele trecute, s-au transformat în „paznicii” Margheritei.

Cum a fost surprinsă Margherita, fata Clejanilor

Margherita de la Clejani și părinții ei, Ioniță și Viorica, au avut zilele trecute treabă prin Capitală. S-au echipat și au urcat în mașina condusă de capul familiei. Margherita și-a tras o haină de blană, Viorica, o geacă, în timp Ioniță nu s-a dat „friguros” și a lăsat la vedere frumusețe de costum. Cei trei au rezolvat destul de repede problemele puse pe hârtie de acasă, iar în scurt timp au revenit.

Ca marca pe scrisoare au stat părinții pe Margherita, adevărați paznici pentru prețioasa lor fată. Viorica și Margherita au coborât din mașină primele și au intrat repejor în curtea casei. Ioniță a mai avut de ghidonat mașina în parcare, abia apoi s-a „furișat” în locuință, lângă femeile pe care le iubește cel mai mult din lume.

Din păcate pentru fata Clejanilor, Margherita nu mai are voie să conducă mașina timp de un an. Totodată, ea a avut de achitat și o sumă consistentă, echivalentul a 200 de zile-amendă, respectiv suma de 16.000 de lei. Și toate acestea pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe interzise.

Ce accident a făcut Margherita de la Clejani

După cum se știe, anul trecut, în luna mai, fata Clejanilor a comis un accident rutier în timp ce se deplasa pe bulevardul Gheorghe Șincai. Atunci, vedeta a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar lângă trotuar. Vedeta a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Nu același lucru s-a întâmplat și după cel efectuat cu aparatul DrugTest. Ulterior, Margherita a fost condusă la INML, unde i s-au recoltat probe biologice, care au confirmat prezența în organism a unor substanțe interzise.

Dar probleme cu legea, din aceleași motive, a avut și fratele ei mai mic, Fulgy de la Clejani. Tânărul a fost depistat anul acesta în trafic cânducând sub influența drogurilor. În replică, Fulgy a spus atunci că de fapt nu ar fi fumat cannabis, ci ar fi participat la un grătar la care alte persoane au fumat țigări cu marijuana. Iar el, „nevinovat”, a inhalat accidental fumul respectiv. Însă, oamenii legii nu l-au crezut și l-au condamnat și pe el, la fel ca și pe Margherita, fata Clejanilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *