Prima pagină » Cancan » Cum a fost surprinsă Anda Adam la duș, cu Cezar Ouatu. Cei doi s-au spălat unul pe altul

Cum a fost surprinsă Anda Adam la duș, cu Cezar Ouatu. Cei doi s-au spălat unul pe altul

23 sept. 2020, 11:56,
în Cancan

Cum a fost surprinsă Anda Adam la duș. Reality-show-ul Ferma. Orășeni vs Săteni și-a surprins telespectatorii cu noi momente incendiare. Astfel, doi dintre concurenții emisiunii au fost filmați împreună la duș. Scenele surprinse acolo au ridicat mercurul din termometre.

Anda Adam și Cezar Ouatu, concurenți la realityshow-ul Ferma. Orășeni vs Săteni, au fost protagoniștii unui moment incendiar. Cei doi au fost nevoiți să intre la duș împreună. Mai mult, cei doi a trebuit să se spele unul pe celălalt. Dar iată cum s-au descurcat cele două vedete…

Legați între ei cu o sfoară, Cezar Ouatu și Anda Adam au făcut duș împreună. Aceștia au ales să se îmbrace în costume de baie și să se ajute unul pe altul, timp în care au realizat și un moment artistic amuzant. Au avut, oarecum, noroc, pentru că totul s-a petrecut înăuntru. Nu același lucru s-a întâmplat cu Anna Lesko și George Piștereanu sau Ana Maria Ababei și Andrei Stoica. Cele două perechi s-au spălat la dușurile improvizate de afară, potrivit ferma.protv.ro.

Cum a fost surprinsă Anda Adam la duș, cu Cezar Ouatu

Anda Adam nu este la prima experiență de acest fel. Alături de o altă concurentă, Alina Pușcău, artista încingea imaginația bărbaților, în urmă cu doar câteva zile. Ba chiar promisese show incendiar!

„Nu rata în seara asta un nou episod @fermaprotv”, a scris Anda Adam, pe Insta.

Avea să facă show! Totul s-a petrecut într-un spațiu improvizat drept baie, unde cele două s-au pus pe treabă. Au încălzit apa la aragaz, apoi s-au spălat una pe cealaltă, spre deliciul celorlalți concurenți ai concursului. În costume de baie sexy, care le-au pus în evidenţă silueta armonioasă, atât Anda Adam, cât și Alina Pușcău au făcut senzație cu apariția lor. Cu apa încălzită pe aragaz, vedetele s-au ajutat una pe alta pentru a se spăla.

Iar toate aceste scene, cu siguranță ar putea constitui motiv de divorț pentru Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu.

Anna Lesko a făcut scandal

Anna Lesko se află printre cei 16 participanți la reality-show-ul Ferma. Săteni vs Orășeni. Totuși, se vede că vedeta este nemulțumită de atitudinea unor colege. Așa că Anna Lesko a făcut scandal la Ferma. Ea le-a transmis colegelor de emisiune un mesaj pe Instagram, într-un scurt filmuleț.

„Observ la foarte multe femei, toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite si foarte nemulțumite. Ele toate au nevoie de multe bone, de foarte multe bone! Au nevoie de foarte multe femei de serviciu în viața lor”, a spus Anna Lesko.

Imediat a avut parte de recții dure, din partea admiratoarelor. Toate ca toate, însă modul cum a fost surprinsă Anda Adam la duș, sigur va stârni reacții din partea telespectatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *