Prima pagină » Cancan » Cum a fost revederea dintre Călin Donca și copiii săi! Cei mici l-au recunoscut cu greu

Cum a fost revederea dintre Călin Donca și copiii săi! Cei mici l-au recunoscut cu greu

18 dec. 2023, 14:22, 1 ,
în Cancan

Călin Donca a fost eliberat din închisoare, iar momentul revederii cu copiii săi, după mai bine de trei luni, a fost deosebit de emoționant. De remarcat că fizionomia milionarului brașovean s-a schimbat simțitor în perioada petrecută în arest. Călin Donca are probleme cu justiția după ce a fost acuzat de fraude fiscale.

Omul de afaceri Călin Donca a fost eliberat după aproximativ trei luni petrecute în spatele gratiilor. Revederea cu soţia sa, Orianda Donca, a fost una emoţionantă, cu lacrimi în ochi, îmbrăţişări şi săruturi lungi. Detenţia l-a îmbogăţit spiritual, spune milionarul, care a adăugat că acum a realizat că nu lucrurile materiale contează în viaţă.

Cum a fost revederea dintre Călin Donca și copiii săi

Călin Donca s-a revăzut pentru prima dată cu cei 5 copii ai săi, după trei luni de zile petrecute după gratii. Momentul emoționant a fost filmat și postat pe rețelele de socializare. Din imagini se poate observa cum cei mici au venit entuziasmați în apartamentul în care milionarul se află acum în arest preventiv. După ce copiii au sunat la interfon, Călin Donca le-a răspuns emoționat și i-a întrebat dacă au venit cu colindul.

La rândul lor, cei 5 copii ai milionarului au fost extrem de emoționați să își revadă tatăl. Atunci când le-a deschis ușa, cei mici au sărit pe tatăl lor, iar pe chipul lor se putea citi doar bucurie.

„Tu nu ești tati!”, a glumit una dintre fetițe, făcând referire la faptul că s-a schimbat de ultima dată când l-a văzut.

Gluma a fost apreciată și de Călin Donca, care a izbucnit în hohote de râs atunci când a auzit. Omul de afaceri a ieșit in închisoare cu 20 de kilograme mai puțin, are barbă și părul mult mai lung.

Milionarul le-a pregătit și o surpriză celor mici. Chiar dacă s-a aflat după gratii, el a vrut să îi surprindă pe cei mici. Mai ales că este perioada sărbătorilor, Călin Donca și-a așteptat copiii cu masa plină de dulciuri, pe care le-a primit în arest, însă a ales să le împartă cu copiii săi.

„Ia uitați aici! Bunătăți în arest! Le-am primit eu și le-am ținut să le împart cu voi”,le-a spus Călin Donca copiilor săi. Toată familia a petrecut noaptea împreună, iar a doua zi s-au trezit de dimineață, au făcut exerciții și au pregătit împreună micul dejun.

Cum au reacționat fanii

În secțiunea de comentarii, internauții au reacționat imediat după ce au văzut clipul postat de Călin Donca. Mulți dintre ei au mărturisit că au izbucnit în lacrimi și că se bucură să vadă din nou familia împreună, în ciuda tuturor greutăților prin care au trecut.

„Emoționant! Fiți binecuvântați si ocrotiți de Dumnezeu! Va iubesc dragii mei si ma bucur împreună cu voi! Doamne ajuta! S-a reîntregit familia”, „Bravo. Nu contează de câte ori cazi important e sa te ridici de fiecare dată iar dacă îți tragi energia din familie restul rezolvabile. Bravo încă o dată”, „Mulțumim ca împărtășiți aceste momente care le trăiți cu noi și ne bucurăm foarte mult pentru ca acum familia este completa, sărbători binecuvântate si putere sa treceți si peste aceasta încercare dar încercarea aduce biruința. Fiți binecuvântați”, au scris internauții.

De asemenea, au existat și persoane care au comentat negativ filmarea. Unii dintre internauți sunt de părere că întreaga scenă a fost „de fațadă”. Dacă momentul a fost atât de special, unele persoane au subliniat faptul că filmatul ar fi trebui să fie irelevant în aceste momente emoționante.

Comentarii
  • MLM-istul asta gretos are si fani??? Doar in romania se poate intampla ca un infractor sa aiba faima si fani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024