Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a fost primit fiul lui Pepe și al lui Yasmine Ody de cele două fiice ale artistului din căsnicia anterioară

Cum a fost primit fiul lui Pepe și al lui Yasmine Ody de cele două fiice ale artistului din căsnicia anterioară

24 iun. 2022, 21:30,
în Cancan ultimă oră

Pepe și iubita lui, Yasmine Ody, radiază de fericire, mai ales după ce au devenit părinți în urmă cu câteva zile. Ei bine însă, știm cu toții faptul că artistul mai are două fiice din căsnicia anterioară, astfel că întrebarea care stă pe buzele tuturor este cum se înțeleg micuțele cu noul membru al familiei. Iată imagini de senzație împreună!

Familia lui Pepe s-a mărit în urmă cu două săptămâni, atunci când Yasmine Ody a născut și l-a făcut tată pentru a treia oară, de data aceasta de băiat. Ei bine, cele două fetițe au avut o reacție neașteptată.

Cum se înțeleg fetițele lui Pepe cu noul membru al familiei

Ei bine, încă de când a venit pe lume, Pepe nu a ezitat și a publicat numeroase moment alături de fiul lui, însă nici de fiicele sale nu a uitat. Artistul se împarte extrem de bine și este un tată devotată, astfel că nu a durat mult până când le-a făcut cunoștință micuțelor cu noul membru al familiei.

Deși părinții lor și-au refăcut viețile amoroase și întemeiat o altă familie, cele două fiice ale artistului au înțeles situația, așa că s-au adaptat și sunt foarte fericite de venirea pe lume a frățiorului lor, dar și a surioarei, fiindcă și Raluca Pastramă a născut de curând.

Fiicele lui Pepe radiază de fericire în preajma frățiorului lor

Recent, Pepe le-a surprins pe fiicele sale în timp ce îl țineau în brațe pe noul membru al familiei și se jucau cu el. Micuțele radiau de fericire ce-i drept, însă nici bebelușul nu avea o altfel de reacție, fiindcă surâsul i se citea pe chip.

Artistul era mai bucuros ca niciodată atunci când i-a văzut în această ipostază pe toți trei, astfel că nu a putut să nu imortalizeze momentul și să-l împărtășească cu cei care-l urmăresc și îndrăgesc în mediul online.

De asemenea, reamintim că fiicele lui Pepe se înțelege foarte bine și cu Yasmine Ody, de-a lungul timpului fiind surprinse de numeroase ori în compania lor, petrecând clipe de calitate împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *