Prima pagină » National » Cum a fost pedepsit de puşcăriaşi bărbatul care şi-a torturat iubita

Cum a fost pedepsit de puşcăriaşi bărbatul care şi-a torturat iubita

07 nov. 2019, 19:45,
în National

„Şmecherul” din Ploieşti care şi-a torturat iubita minoră până când a umplut-o de sânge apoi s-a lăudat pe Internet cu filmele horror realizate în timpul agresiunii ascunde o poveste incredibilă.

Fiu al unui infractor periculos (tatăl agresorului se află în prezent în penitenciar) şi al unei individe care se laudă că lucrează în Armată, „masculul” din Ploieşti care şi-a maltratat iubita minoră a ajuns, anul trecut, în faţa judecătorilor, în calitate de victimă. Robert Gabriel Berechet a fost victima unor puşcăriaşi cu state vechi care l-au lăsat fără bunuri în valoare de 2.500 de lei. După ce i-a dat pe autori pe mâna poliţiei, aceştia au ajuns în faţa magistraţilor, iar după un proces scurt au fost condamnaţi.

„Dispune luarea fata de inculpatul CONSTANTIN DANIEL IOSIF, în prezent aflat în Penitenciarul Mărgineni arestat în altă cauză, a măsurii educative privative de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 2 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Condamna pe inculpatul DRAGOMIR GHEORGHE ADRIAN, în prezent aflat în Penitenciarul Margineni arestat in alta cauza, pentru săvârşirea infracţiunii de tainuire, la pedeapsa de 1 an închisoare in regim de detentie. Admite actiunea civila formulata de partea civila Berechet Robert Gabriel si obliga inculpatii in solidar, inculpatul Constantin Daniel Iosif in solidar si cu partile responsabile civilmente, 2.500 lei cu titlu de daune materiale”, au decis judecătorii.

Robert Gabriel Berechet a fost arestat preventiv după ce în spaţiul public au fost difuzate imagini în care acesta apărea umilindu-o, tăind-o şi lovind-o pe iubita sa minoră (victima a împlinit 18 ani după izbucnirea scandalului, pe patul de spital). Potrivit vecinilor şi cunoştinţelor, atât fata, cât şi iubitul ei, sunt consumatori de substanţe etnobotanice, iar minora s-ar fi prostituat, pentru a face rost de bani pentru droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`