Prima pagină » Actualitate » Cum a fost la nunta lui George Simion. Mesajul unei participante a devenit viral – GALERIE FOTO, VIDEO

Cum a fost la nunta lui George Simion. Mesajul unei participante a devenit viral – GALERIE FOTO, VIDEO

29 aug. 2022, 14:05,
BZI.ro, în Actualitate

Laura Gherasim, o tânără care a participat la nunta lui George Simion, a publicat un mesaj care a devenit viral. Aceasta a dorit să afirme că evenimentul trebuie privit doar ca un moment unic în viaţa unui cuplu.

„Nunta lui George Simion, un gest de curaj, de asumare, o nuntă superbă și cruciadă împotriva AUR:
Voi începe prin a vă spune că m-am simțit în tihnă. Mi-a plăcut lipsa opulenței(specifică atâtor politicieni), organizarea, oamenii, vibrația bună a locului. TOT evenimentul a fost unic.
Un moment superb din viața oricărui om, disecat mizerabil!
Este atâta lipsă de conformitate cu realitatea și mi-a ajuns cu toată propaganda disperată și vânătoarea de “mizerie” în toate comentariile din presă, încât mă întreb:
Cât este despre interesul pentru România și cât este doar luptă politică și comentarii ale unor “părerologi” și nimic după?!”, a transmis Laura Gherasim, o tânără care a participat la nunta lui George Simion.

O participantă la nunta lui George Simion a publicat un mesaj

Laura Gherasim, o simplă participantă la nunta lui George Simion, a dorit să transmită ce sentimente au încercat-o la evenimentul important din viaţa liderului AUR. Vă aducem aminte că în weekend a putut participa oricine cu condiţia de a se înscrie pe un site, iar accesul făcându-se doar cu ajutorul unei brăţări de acces.

Participanta caracterizează întreaga nuntă a politicianului prin câteva cuvinte precum: simplu, modest, superb.

„A fost o nuntă superbă!
Am stat printre atâția români frumoși îmbrăcați în port tradițional, George Simion și Ilinca au fost impecabili, oamenii au dansat, s-au bucurat să fie liberi și împreună! Mi-am revăzut oameni dragi din toate colțurile României, care nu fac toți parte din AUR, români autentici din Maramureș, Banat, Moldova interesați să descopere ei personal, nu ce se prezintă în presă sau în diverse emisiuni TV.
Nu am văzut “legionari”! Nu au explodat “bombe”, nu s-a bătut nimeni, nu s-a vorbit urât, nu a fost “manelizat” momentul.
Au fost oameni simpli, oameni extrem de atenți cu portul românesc”, a mai spus Laura Gherasim.

Participanta la nunta lui George Simion: „Mă revoltă nedreptatea”

Tânăra participanta la evenimentul anului a menţionat că este revoltata atunci când lucrurile sunt nedrepte şi ipocrite. Laura Gherasim, o simplă persoana neafiliată politic, a ţinut să adauge că toate comentariile celor care au criticat nunta sunt doar de propagandă.

„Toate comentariile acestea și “Jihadul” mediatic pleacă însă, de la opțiunile de vot ale alegătorilor – o voce care deranjează!
Nunta lui George Simion “deranjează” și va stârni multe controverse! Nunta lui reconfirmă propagandiștilor necesitatea activării mecanismelor sistemului și declanșarea în forță a cruciadei(deja începută) împotriva AUR…
Pe mine mă revoltă nedreptatea, nu apartenența politică sau interesele fiecăruia, care sunt normale, până ajungi la ipocrizie și nedreptate.
Că Becali, că banii, că Puţin, ba Patriarhul, ba “bâlci”, ba “orice” numai “să dea în cap”, chiar și în ziua nunții unui om.
Propria incompetență în motivarea alegătorilor, cât și în prefigurarea prin sondaje a opțiunilor de vot ale românilor, a mâniat profund sistemul (coordonat în 2020 de PNL și USR), care nu a înțeles nici până în prezent, că unele dintre principalele motive pentru succesul AUR le-au constituit GOLUL POLITIC generat de pierderea vocii PSD, care afirma suveranismul autohton și dorința de sancționare a instituțiilor statului.
Așa arată și sancționarea generală a PNL și USR pentru faptul că NU au îndeplinit nici unul dintre obiectivele “revoluției sistemice” promise românilor. Sancționare generală pentru faptul că cetățeanul român a rămas în continuare abandonat, iar reprezentanții și clientela sistemului au rămas în continuare privilegiați.
Acest sistem nu poate accepta critica sau autocritica. Recalibrarea politică a alianțelor a dus la definirea inamicului comun, izolarea politică a acestuia și declanșarea unei cruciade mediatice atât de virulente, încât să aibă capacitatea nu numai de a duce oprobiul public, ci și să descurajeze susținătorii existenți și potențialii noi membri”, a ţinut să sublinieze tânăra.

Ce spune Laura Gherasim despre ascensiunea AUR

Tânără, în mesajul său, a ţinut să ilustreze faptul că având în vedere că alegerile se apropie cu paşi repezi, întreaga activitate a partidului Alianţa pentru Unirea Romanilor trebuie stopată.

„Pentru că urmează alegerile, ascensiunea AUR trebuie stopată din timp; însă nu este suficient, căci, în cruciadă, trebuie exorcizate și anulate cât mai multe dintre procentele câștigate în 2020.
Pentru îndeplinirea scopurilor acestei cruciade împotriva AUR, ERA necesară o educație pornită de la zero, o corecție aplicată opiniei publice, care s-a dovedit că poate avea ÎNDRĂZNEALĂ și că își poate pierde docilitatea cu viteza cu care și-a pierdut USR electoratul din diasporă în favoarea AUR.
O educație amplă, țintind toate păturile sociale. Ca atunci când a fost creat USR, iar românii trebuiau să iubească useriștii și să creadă în ei, numai că invers, asezonând cu construcția imaginii ciumei roșii.
Propaganda trebuia să creeze un nou monstru, un nou inamic, așa a fost generată o nouă frică: AUR.
AUR are “ce e mai rău” și îl mai are și pe George Simion. Grav. Atunci Simion are “bombă” la nuntă… Da! “Bomba” este “deranjul” că la nunta lui Simion au venit mii de români îmbrăcați în port tradițional.
Îmi arată cât de mult tânjesc românii să fie împreună și că NU sunt dispuși să le fie luată tradiția, chiar dacă facem parte din marea “familie” europeană”, a ţinut să spună Laura Gherasim.

Laura Gherasim: „Este despre români”

Tânăra participantă la „nunta anului” şi-a încheiat mesajul într-o manieră frumoasă afirmând că totul este despre romani şi viitorul acestei ţări.

„E loc și pentru noi, cultura noastră, tradiția noastră în Uniunea Europeană, dar nu cu spatele către România!
Da, vrem să fim cetățeni ai Uniunii Europene, vrem alianțe, vrem în NATO! E loc pentru România și la “masă”, nu doar într-un vagon atașat la o locomotivă, care nici măcar nu știm încotro se îndreaptă!
Este firesc ca românii să știe, să înțeleagă ce îi așteaptă, să punem întrebări corecte, să ne vedem întâi interesul național (indiferent de apartenența politică sau apolitici fiind) și apoi cel european și nu invers!
Asta nu înseamnă că suntem eurosceptici, sau mai grav, antieuropeni!
Este o chestiune de normalitate să înțelegem ce se întâmplă cu noi, cu ai noștri copii, cu lumea în care îi aruncăm, să ne întrebăm dacă pentru locul nostru în Europa, merită să renunțăm(fără să negociem și în favoarea noastră) la suveranitatea României sau măcar să analizăm cât costă suveranitatea României?!
Să nu fii de acord cu anumite măsuri, nu înseamnă că ești împotrivă. Să participi la un eveniment, nu înseamnă să idolatrizezi un partid!
Se pot găsi soluții gândind împreună, corectând ce e de corectat, îndrumând corect liderii și acceptând opțiunea de vot a românilor.
Prezența partidului AUR, pe scena politică ține de normalitate. Diversitatea ideologiilor politice este sănătoasă! Incapacitatea de acceptare și adaptare a celorlalte partide arată defecțiunea clasei politice din România.
DA, românii aceștia acceptă un așa lider, merg la nuntă îmbrăcați în port tradițional românesc și NU se simt xenofobi, anti-pluraliști, antioccidentali, antiglobaliști, eurosceptici, extremismiști, legionari sau neo-legionari, Putiniști, ortodoxiradicali, antisemitiști, șoviniști, populiști, ultranaționaliști, și lista iști-lor e lungă.
Românii aceștia se simt doar Români!
Nu este doar despre AUR, PSD, PNL, USR, etc. Este despre români, România și viitorul României în Europa și în întreaga lume!
E credul să credem că așa putem schimba ceva! S-au făcut multe greșeli din prostie, incompetență, dar și cu rea intenție până acum. Dezbinarea asta și lupta asta permanentă în a scoate doar “mizerie” din societatea românească, nu face decât să distrugă orice formă de emoție și de solidaritate a românilor, pentru o națiune ce dorește a-și păstra valorile!
Iar nunta unui român este un moment plin de emoție. Să nu subestimăm puterea generată de emoție a românilor!
Sunt doar un simplu român, mamă a doi copii și am obosit să simt atâta “ură” a TUTUROR partidelor politice din România, dar și a jurnaliștilor. Din ură nu iese decât ură.
Competiția politică, electorală care va urma va fi din nou o provocare în menținerea unui discurs și a unei atmosfere publice respirabile și ne afectează pe toți, mai ales după Covid, război și multe alte probleme.
Toți liderii politici au obligația să unească românii, nu să îi dezbine și să îi catalogheze pe “culori “, “rase” sau pe “metale prețioase”!
La final, rămâne “nunta anului”, un eveniment asumat cu mult curaj!
Închei doar cu urarea clasică, românească:
Casă de piatră!”, a conchis Laura Gherasim.

Astfel, după ce nunta lui George Simion a fost amplu comentată, liderul AUR și soția sa, Ilinca, așteaptă cât mai curând copii.

Comentarii
  • Cooooreeect!!!!!

    cE FOOOOTAI O FO ACOLO….

  • Nu impresionezi pe nimeni cu reclama ta de 50 de lei și-o bere! Multă gargară politică pentru o…neafiliată! În rest, vezi că bizinistul care ți-a scris ”discursul” este tot un analfabet funcțional, ca și tine. ”Ortodoxiradicali” se scrie ”ortodocși”. Haurrrristo!

  • Avem nevoie și de aur.

  • Lasă-l tu țață Catrino pe Patriarh în pace, nu-l băga în oala ta. Aia nu a fost nuntă că nu se face din cerșit, aia a fost strict politică. El a negociat cu trei fete să-l accepte de mire după informațiile precise date de niște jurnaliști. Ie-te și la tine, vezi salvatorul țării tocmai pe haurar. Ce tupeu și obrăznicie pe el, un scandalagiu. Asta vrei țață Catrino, mahalagism și scandaluri. La muncă nu la cerșit. Zice Dumnezeu: „Cine nu muncește să nu mănânce”. Nu mai așteptați pomăgeală nici de la Stat.

  • Bogdan Livadaru

    La muncă lol… nu la cerșit din munca altuia… că acesta scapără după poleială… se și vede încoronatul…poate îl încornorează necuratul de mincinos ce este. Pe cine crede că păcălește cu vicleniile lui… și gașca care speră ciolane promise… Se joacă cu Dumnezeu. Nu avem nevoie de cerșetori, ci de oameni harnici care își muncesc bucata de pâine, nu o cerșesc să-și facă interesele. Ie-te, na! aur visezi dumitale care va ajunge tot o rugină. În cine vezi dumitale salvatorul țării e clar că râd și gâștele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *