Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a fost iertat Vali Vijelie de soție după ce a fost infidel

Cum a fost iertat Vali Vijelie de soție după ce a fost infidel

09 iul. 2024, 20:20,
în Cancan ultimă oră

Vali Vijelie a fost surprins de mai multe ori în compania unor domnișoare misterioase, dar chiar și așa, tot acasă s-a întors. Manelistul a dat de înțeles că soția lui, Carmen Rusu, nu ar fi geloasă, asta în condițiile în care s-a zvonit că s-ar fi lăsat cu o ceartă destul de serioasă în familie după ce au apărut imagini cu Vali Vijelie și o brunetă.

Vali Vijelie și soția lui sunt împreună de 28 de ani și au împreună patru copii de care sunt tare mândri. Manelistul spune că mereu familia a fost pe primul loc, chiar dacă au fost momente în care s-a zvonit că ar fi călcat strâmb.

Vali Vijelie, iertat mereu de soție după ce a fost prins cu mai multe „pofte ale inimii”

Chiar dacă au trecut aproape trei decenii de când sunt împreună, Vali Vijelie își amintește și în prezent de începuturile poveștii de iubire dintre el și Carmen Rusu. Au început să vorbească prin intermediul unor prieteni, iar familia ei nu a fost de acord, inițial, cu relația lor. La 28 de ani distanță de la acel moment, Vali Vijelie spune că are o familie cu care se mândrește. Carmen Rusu s-a ocupat exclusiv de creșterea celor patru copii și o descrie ca o femeie înțeleaptă, care a încercat mereu să își țină familia unită, chiar și atunci când poate a călcat strâmb.

„Nu a vrut să îmi dea (n.r. numărul de telefon). Am făcut eu ce am făcut pentru că sunt descurcăreț și am făcut rost. Bine, părinții nu au fost de acord, ai ei, dar până la urmă, ne-am înțeles. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu, avem copii, suntem fericiți (…) E cel mai bun critic al meu. Bineînțeles (n.r. că ține cont de părerea ei). I-am învățat (n.r. pe copii) că banul nemuncit nu e spornic (…) Eu am zis că dacă nu merg la muncă, nu vor primi nimic. Muncești și îți dorești ceva? Să vină la mine și să stăm de vorbă”, a declarat Vali Vijelie, la Petrecem în familie.

Manelistul și-a dus familia în vacanță după ce a fost surprins alături de o brunetă în luna aprilie

Inițial, Carmen Rusu a dat de înțeles că nu îl va ierta pe Vali Vijelie, după ce a fost surprins în compania unei femei misterioase, dar lucrurile s-au schimbat, căci soția lui a trecut cu vedere și acest episod. Au mers în vacanță cu toată familia, în Italia, și părea că nimic nu poate să îi despartă.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`