Prima pagină » Radio » Cum a fost filmată fetița Elenei Udrea, la Mamaia: “M-a ucis cu tristețea ei”. Filmulețul cu Eva Maria a stârnit reacții puternice

Cum a fost filmată fetița Elenei Udrea, la Mamaia: “M-a ucis cu tristețea ei”. Filmulețul cu Eva Maria a stârnit reacții puternice

16 aug. 2023, 11:48,
BZI.ro, în Radio

Jurnalista Floriana Jucan a împărtășit o poveste emoționantă pe pagina sa de Facebook, legată de fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov.

Micuța a fost surprinsă într-un moment special pe o terasă din Mamaia, unde tatăl ei încerca să îi aline tristețea și să compenseze absența mamei.

Cum a fost filmată fetița Elenei Udrea, la Mamaia

Elena Udrea se află în prezent în închisoare la penitenciarul Târgșor, executând o pedeapsă de 6 ani în dosarul Gala Bute unde a mai fost implicat și regretatul Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box.

„Ieri, pe o terasă din Mamaia, Eva Maria, fetița Elenei Udrea, m-a ucis cu tristețea ei. Stătea cuminte și tăcută, privind copiii din piscină, în timp ce tatăl ei o înconjura cu grijă și tandrețe. Mi-a rupt sufletul…PS. Postez aceste imagini cu acordul dlui Adrian Alexandrov. PS2. Am oprit comentariile să nu ne desfigurăm de la atâta ură!”, este mesajul scris de Floriana Jucan, pe 14 august, pe pagina ei de Facebook, în dreptul imaginilor video cu Eva Maria.

Cu siguranță, aceste imagini au generat o serie de reacții și au împărțit Internetul în două grupuri distincte. Există cei care empatizează cu Eva Maria și îsi exprimă compasiune față de situația ei, iar apoi există cei care au menționat că și copiii lor se simt triști atunci când părinții lor pleacă să lucreze în țările straine, în căutarea unui trai cinstit.

Eva Maria, 5 ani pe 20 septembrie

Aniversarea de anul trecut, când Eva Maria a împlinit 4 ani pe 20 septembrie, a găsit-o pe Elena Udrea tot în spatele gratiilor. Iată ce mesaj a transmis atunci fostul ministru, pentru fiica sa.

„La mulți ani iubirea mea, Eva Maria! Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasă și fericită, să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere și pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui, o cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi. Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea! Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine până la infinitul, infinitului. Să ști că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta! (Mama)”, a transmis Elena Udrea, pe Facebook.

Comentarii
  • Si copilul meu m-a ucis cu tristetea lui cand am ajund acasa cu leafa taiata cu 25 %…
    Sa aiba tanti Leana ce fura si cu ce face combinatii..

  • copilul nu are nici o vina ca mama-sa e o hoata…. iar madam Udrea apeleaza la orice mijloc, ca si continutul acestui articol, poate poate se indupleca careva sa o trimita acasa… Sunt mii de femei in tara asta care sunt inchise pentru diverse infractiuni, iar copii sunt acasa…asa ca nu te mai c… pe tine si stai naibii la puscarie….macar de ti-ar mai da vreo 10 – 15 ani… ca banii furati oricum nu ii mai recupereaza nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *