Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a decis Diana Dumitrescu să treacă de la creștin-ortodox la religia penticostală: „Sunt un alt om. Mi-a vorbit Dumnezeu prin predică”

Cum a decis Diana Dumitrescu să treacă de la creștin-ortodox la religia penticostală: „Sunt un alt om. Mi-a vorbit Dumnezeu prin predică”

14 sept. 2024, 22:00, 3 ,
în Cancan ultimă oră

Diana Dumitrescu a dezvăluit cum a decis să treacă de la creștin-ortodox la religia penticostală. Actrița și vedeta de televiziune are de gând și să se boteze în curând.

În urmă cu două luni, Diana Dumitrescu a atras atenția când a dat detalii despre dorința de a se converti la altă religie. Invitată acum în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, actrița a vorbit pe larg despre convertirea ei la cultul penticostal.

Îmbrăcată într-o cămașă albă cu fustă neagră, Diana Dumitrescu a zis, cu zâmbetul pe buze: „Da, sunt un alt om. Sunt mult mai împlinită, împăcată, liniștită. (…) S-a întâmplat ceva în Biserică pe 1 ianuarie. Mi-a vorbit Dumnezeu prin predică și muzică. Eu l-am cunoscut pe Dumnezeu și atunci când Dumnezeu îți vorbește, trebuie să Îl urmezi. E greu de descris în cuvinte”.

Diana Dumitrescu: „Să te rogi cu sinceritatea unui copil”

Și a continuat: „De câte ori ajung la biserică sunt un copil și experiența mea îmi spune că atunci când ești în biserică și te rogi, să te rogi cu sinceritatea unui copil. Pentru că oricum Dumnezeu ne cunoaște și Dumnezeu ne știe sufletele și mințile, el oricum are așezată viața noastră înainte, el o știe deja.

Cel mai bine e să fii sincer. Ce e mai pur și mai frumos decât sinceritatea unui copil. Cumva așa mă simt și faptul că ajuns să mă simt așa, acolo, încerc să aduc și acasă, de aici convertirea pentru că e foarte greu să împaci ambele vieți, adică viața lumească cum e numită și cu viața de biserică.

Încerc din ce în ce mai mult să aduc și acasă, ca să fac această schimbare pentru că mi-o doresc. Eu am înțeles că nu e nimic mai bun în viață decât să mergi după voia Domnului”.

​Oamenii din jurul ei îi spun că se duce prea des la Biserică, însă ea e sigură că, la un moment dat, și soțul ei va face acest pas, cu toate că acum nu o crede nici pe ea până la capăt.

„După ce m-am întors pe 1 ianuarie de la biserică i-am zis lui Alin că o să mă botez.

El nu m-a crezut, nici acum nu mă crede că o să fac pasul ăsta. Soacra mea și sora soțului sunt penticostale. (…) Viața mea e mult mai așezată, nu-mi lipsește nimic, n-am nevoie de nimic, da, să poți să călătorești, să faci lucruri, dar și dacă n-aș călători nu aș avea o problemă, călătoria mea cea mai sigură e până la biserică. Mă simt foarte bine”, a mai declarat actrița.

„Să fii un om decent, să nu mai porți fuste foarte scurte, decolteuri, să nu te duci machiată la biserică”

Și în podcastul lui Nasrin Ameri Diana Dumitrescu a vorbit despre schimbarea religiei. Întrebată ce schimbări se vor produce în viața ei după ce alege botezul și trecerea oficială la cultul penticostal, vedeta a explicat că nu vor fi schimbări majore, ci mai mult „decente”.

Actrița a menționat că viața ei de zi cu zi nu va suferi transformări drastice, ci va continua să trăiască în armonie.

„Să fii un om decent, să nu mai porți fuste foarte scurte, decolteuri, să nu te duci machiată la biserică. Noi trăim totuși în 2024, că dacă ne luăm după Scriptură, femeile nu umblă prea dezbrăcate. O să vorbesc, o să-l întreb și pe pastor, încă întreb referitor la schimbări”, a explicat ea.

Comentarii
  • Motivul adevarat

    A plecat la mascaricii de penticostali pentru ca e cuplata cu un penticostal si ala o f*te bine si ca nu cumva sa o paraseasca ea s-a dus la grupul lui de panarame printre care se numara si Elena Lasconi.

    Asta e motivul adevarat.

  • Neinteresant

    Din articol reiese ca si-a schimbat religia pentru ca si-o trage cu un penticostal.

    Probabil ca dupa ce o sa inceapa sa si-o traga cu un evreu o sa se converteasca la Iudaism, apoi o sa si-o traga cu un musulman si se va converti la Islam dupa care o sa inceapa sa si-o traga cu un indian in toate pozitiile din Kama Sutra si o sa se converteasca la Hinduism.

    Cam asta e motivul real pentru care fatuca asta s-a dus la un cult de tot kktul al carui reprezentant de seama e Elena Lasconi.

  • Doamne, iart o, că nu știe ce face! S a lepădat de Hristos și a trecut la sectari. Mare păcat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *