Prima pagină » Cultural » Cum a cucerit-o Marian Caraivan pe soția lui celebră. Ce spune Monica Anghel despre momentele grele din căsnicia sa

Cum a cucerit-o Marian Caraivan pe soția lui celebră. Ce spune Monica Anghel despre momentele grele din căsnicia sa

19 apr. 2023, 10:30,
în Cultural

Puțini sunt cei care știu cum a cucerit-o Marian Caraivan pe soția lui celebră. Bărbatul formează alături de Monica Anghel un cuplu de mulți ani și sunt de nedespărțit. Dacă pe îndrăgita artistă o cunoaște toată lumea, puțini sunt cei care știu cine este bărbatul din viața acesteia. Marian Caraivan evită să se afișeze la evenimentele mondene și preferă să își susțină soția dincolo de lumina reflectoarelor. Deși pozează în familia perfectă, aceștia au avut parte de multe provocări în relația lor de dragoste. Iată ce spune Monica Anghel despre momentele grele din căsnicia sa.

Cum a cucerit-o Marian Caraivan pe soția lui celebră

Marian Caraivan și Monica Anghel sunt căsătoriți din anul 2010 și au împreună un băiat pe nume Aviv. Artista a mai trecut printr-un mariaj, însă primul soț a încetat din viață. Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate cântărețe și actrițe din România. Vedeta este mereu prezentă pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene și cucerește publicul cu energia sa debordantă.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de soțul artistei, Marian Caraivan. Bărbatul este extrem de discret și nu dorește să apară prea des în lumea mondenă. Partenerul cântăreței este un soț și un tată devotat și se bucură din plin de viața de familie. Marian Caraivan și Monica Anghel s-au întâlnit prima oară la Academia de Poliție, acolo unde actrița făcea un master în Comunicare.

După câteva discuții, Marian Caraivan a invitat-o pe Monica Anghel la o cafea, iar de atunci sunt împreună. Cei doi nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public și radiază de fericire împreună. Artista are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se declară o femeie împlinită. Altfel stau lucrurile când vine vorba de actrița Corina Dănilă. Vedeta a divorțat de tatăl fiicei sale și a rămas în relații tensionate cu fostul partener de viață.

Cu ce se ocupă în prezent Monica Anghel

Monica Anghel a slăbit spectaculos și se mândrește cu o siluetă de invidiat la vârsta de 51 de ani. Vedeta a fost susținută mereu de soțul ei și în pofida monentelor tensionate din căsnicie, cei doi nu s-au gândit niciodată la despărțire. Artista și-a schimbat complet stilul de viață, dar s-a reinventat și pe plan profesional. Aceasta a făcut un curs și acum este instructor de fitness. Monica Anghel a dezvăluit și cum reușește să se mențină în formă după ce a scăpat de kilogramele în plus.

„Sunt deja instructor de fitness. Am obținut nota 10 și la proba scrisă, nota 10 și la proba practică. Deci acum sunt instructor de fitness. Probabil că voi face undeva, la o sală, împreună cu prietenele mele. O să mergem toate să ne plătim abonament și o să le spun eu ce trebuie să facă astfel încât să lucreze corect, să lucreze în siguranță, să nu existe accidentări sau să nu existe repercursiuni pe termen mai lung. (…)

Am renunțat total la zahăr și la tot ce conține zahăr. Se întâmplă foarte rar și toată lumea insistă și îmi spune: ‘dar măcar ia o gură și gustă’. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta. Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive.”, a declarat vedeta tv.

Marian Caraivan și Monica Anghel au o căsnicie fericită și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi reușesc de minune să înbine profesia cu viața de familie și se declară împliniți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *