Prima pagină » Cancan » Cum a confirmat soțul Danei Roba că relația cu make-up artista nu mai funcționa! Bărbatul nu se mai poate ascunde de acum

Cum a confirmat soțul Danei Roba că relația cu make-up artista nu mai funcționa! Bărbatul nu se mai poate ascunde de acum

08 iun. 2023, 14:53,
în Cancan

Dana Roba se zbate între viață și moarte, după de soțul său a mutilat-o cu un ciocan, în urmă cu doar 3 zile. Make-up artista se află într-o stare critică și va fi supusă unei a doua operații pe creier în cursul zilei de astăzi sau mâine, conform Spynews, după prima care a durat în jur de 12 ore.

Familia și vecinii celor doi sun șocați de cele întâmplate și nu pot înțelege cum bărbatul a ajuns să recurgă la acest gest necugetat. Toți cei care l-au cunoscut știau că este un om foarte calm și echilibrat. În aceste momente se află în arest pentru 30 de zile.

Cum a confirmat soțul Danei Roba că relația cu make-up artista nu mai funcționa

Pe profilul personal de Facebook, într-adevăr, este destul de discret în ceea ce privește postările și fotografiile, dând de înțeles că nu este adeptul rețelelor de socializare, așa cum este soția sa.

Cu toate acestea, bărbatul a avut grijă să nu scape din vedere un detaliu esențial, și anume acela de a-și adăuga statusul relației pe Facebook ca fiind „într-o relație complicată”.

Acest lucru confirmă declarațiile surorii Danei Roba, conform cărora aveau probleme în familie și că bărbatul obișnuia să o jignească, însă make-up artista și-a dorit mereu să păstreze aparențele și să apară în ochii oamenilor ca având căsnicia perfectă.

„Cum să primești o astfel de veste, când așteptam să mă sune să ne bem cafeaua împreună?! E șocant. Având o relație specială cu sora mea, nu aș vrea să spun că a fost agresiv. Dar uneori a fost agresiv verbal cu ea. Mă bucur că autoritățile își fac treaba așa cum trebuie! Mă bucur foarte mult pentru că orice ar fi fost între ei, el nu trebuia să ridice mâna asupra ei.

Ca familie suntem foarte supărați pe situația în care suntem, dar mergem mai departe și suntem alături de ea.”, a afirmat Lidia, sora Danei Roba.

Vecina celor doi i-a luat apărarea soțului Danei Roba

La scurtă vreme de la dramaticul eveniment, vecinii Danei Roba  au fost intervievați în legătură cu mediul familial în care trăiau make-up artista și soțul ei. Cei mai mulți dintre aceștia au menționat că bărbatul era cât se poate de calm, însă că se auzeau adesea țipete din apartamentul lor, semn că se certau des, însă lucruri mai grave nu au existat între ei.

Una dintre vecine a menționat chiar că Dana Roba este cea care l-a adus pe soțul său în starea să recurgă la gestul nebunesc de a o băga în spital, din cauza faptului că avea „gura mare”, mărturisire care i-a revoltat de-a binelea pe internauți.

„Eu am văzut că Poliția a coborât pe cineva într-o pătură. Mă gândeam cui i s-a făcut rău cuiva. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, dar eu cred că ea este singura vinovată. Avea gura mare. Probabil l-a scos din sărite. ”, a declarat vecina Danei Roba, conform  Nova Observator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *