Prima pagină » Actualitate » Cum a comentat un influencer strain ce a văzut în România: „Toate preparatele culinare sunt sub 10 dolari”
Cum a comentat un influencer strain ce a văzut în România: „Toate preparatele culinare sunt sub 10 dolari”

Cum a comentat un influencer strain ce a văzut în România: „Toate preparatele culinare sunt sub 10 dolari”

22 oct. 2024, 09:44,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Tom Grond, un influencer străin, a comentat ce a văzut în România. Acesta a văzut din 2012 și până în prezent peste 160 de țări, iar în această toamnă a vizitat România și a rămas impresionat.

Cum a comentat un influencer strain ce a văzut în România

Tom Grond este influencer ce are peste jumătate de milion de urmăritori pe Instagram și 1,4 milioane pe TikTok. Din 2012 până în present, el a văzut peste 160 de țări. Acesta a vizitat recent Bucureștiul si a fost profund impresionat.

Influencerul a petrecut în România câteva zile alături de iubita sa, chiar înainte de a pleca să viziteze Republica Moldova și ulterior, mai multe țări din Asia.

„Uitați de Roma, Amsterdam și Paris! Veniți la București să experimentați atmosfera superbă de aici și din Centrul Vechi. Nu îmi vine să cred cât de frumos și plăcut e Bucureștiul, e pur și simplu incredibil. Ca să nu mai vorbesc de prețurile foarte mici”, spune Tom.

Influencerul a petrecut în București două zile și a fost impresionat de atmosfera din Centrul Vechi, dar și de arhitectura fermecătoare a clădirilor.

„Nu îmi vine să cred cât de fermecător și atractiv este centrul Bucureștiului. Mi-a plăcut și să văd numeroase terase decorate cu flori. Prețurile sunt foarte mici în București, atât la băuturi, cât și la mâncare. Aproape toate preparatele culinare sunt sub 10 dolari în restaurantele din București. Iar atmosfera este una de neuitat. Bucureștiul este un oraș vibrant. Poți vedea în diverse zone muzicanți stradali foarte talentați. Iar arhitectura Bucureștiului este una absolut superbă. Între mine și București a fost dragoste la prima vizită”, a mai spus acesta.

Tom a început să călătorească încă din 2008, iar de atunci a devenit extrem de pasionat de cunoașterea altor oameni, culturi și obiceiuri. În total, el a petrecut cu partenera sa peste 4.200 de zile în vacanțe peste hotare.

Pe lângă București, un alt loc în care turiștii din afară vin în fiecare an este Rimetea, satul unde soarele „răsare” de două ori. Peste 100 de case pot fi vizitate în acest loc, fiecare dintre ele păstrându-și arhitectura din secolul XIX și farmecul. Turiștii sunt încântați de priveliștile minunate, dar și de istoria îndelungată.

„Balkandad”, încântat de micii din Obor

„Balkandad” a făcut furori pe internet după ce a gustat micii românești din Piața Obor, București. Acesta și-a împărtășit „experiența românească” și a atras rapid atenția internauților, adunând peste 1 milion de vizualizări, 160.000 de aprecieri și 2000 de comentarii, potrivit Cancan.

Tânărul, care are peste 2 milioane de urmăritori pe platformă, a dorit o experiență autentică și a ales să încerce micii direct din faimoasa piață din capitală.

Iată cum a reacționat influencerul după ce a savurat primii doi mici.

„Carnea e foarte bună și grasă. E foarte afumată de la cărbuni. Combinația cu muștar… perfectă. Îmi plac atât de mult încât mi-am mai luat încă trei. Asta e cu adevărat o experiență românească. Acum știți, dacă mergeți în România, trebuie să încercați micii românești”, a spus influencerul în videoclipul postat pe TikTok.

Altfel, Tom Grond, un influencer străin, a comentat ce a văzut în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`