Prima pagină » Cancan » Cum a catalogat-o Cheloo pe Doina Teodoru? Și Delia l-a aprobat cu privire la iubita lui Cătălin Scărlătescu

Cum a catalogat-o Cheloo pe Doina Teodoru? Și Delia l-a aprobat cu privire la iubita lui Cătălin Scărlătescu

12 mai 2023, 10:44,
BZI.ro, în Cancan

Actrița Doina Teodoru are deja o mulțime de fani. A devenit cunoscută în spațiul public datorită show-ului de umor la care a participat. De-a lungul timpului, a luat parte la numeroase proiecte, atât în televiziune, cât și în teatru.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu va apărea din nou pe scena emisiunii de umor, în cadrul unei gale speciale. Doina Teodoru a pregătit deja un roast la adresa juraților, iar Cheloo a reacționat imediat.

Cum a catalogat-o Cheloo pe Doina Teodoru

Gala de duminică a emisiunii va veni cu numeroase surprize atât pentru telespectatori, cât și pentru jurați.

Nume cunoscute vor urca pe scenă, pentru a-și „testa” umorul. Printre vedete se numără și Doina Teodoru, care nu le este deloc străină juraților. Dimpotrivă. Iubita lui Cătălin Scărlătescu pregătește un roast de excepție, care va stârni multe reacții în platou.

Jurații rămân de-a dreptul impresionați de talentul ei: „Sociabilă, îmi place, m-am obișnuit cu Doina Teodoru după atâtea sezoane”, spune Cheloo în cadrul emisiunii de umor. Și Delia este de aceeași părere: „Doina Teodoru, o ființă ireproșabilă!”.

Cum a cucerit-o Cătălin Scărlătescu pe iubita sa

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. De curând, Doina Teodoru a vorbit recent depsre începutul poveștii de dragoste cu faimosul Cătălin Scărlătescu. Actrița s-a cunoscut pe litoralul românesc cu cel care avea să îi cucerească inima. Vedeta a recunoscut că a fost fascinată de la prima întâlnire de iubitul ei.

„Da, la Vama Veche ne-am întâlnit. A fost foarte fun! Am făcut clic instant! E o persoană cu foarte mult șarm, e greu să nu-ți placă de el! Relația noastră nu a început pe malul mării, cu siguranță! A început câteva luni bune mai târziu, acolo doar ne-am cunoscut!

Întâmplarea a făcut să ne revedem la niște petreceri în câteva rânduri și acolo am reușit să ne cunoaștem un pic mai bine, după care am început să ieșim doar noi și acolo ne-am cunoscut și mai bine! Și am hotărât că vrem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine!”, a declarat actrița.

Deși mai au parte de discuții aprinse și momente tensionate, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu radiază de fericire împreună și au planuri mărețe de viitor. Cei doi fac furori de fiecare dată când apar la evenimentele mondene. Faimosul chef o răsfață pe iubita sa ori de câte ori are ocazia și se declară un bărbat împlinit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *