Prima pagină » Cultural » Cum a arătat tortul de la nunta Andei Adam cu Yosif Mohaci. A fost atracția serii

Cum a arătat tortul de la nunta Andei Adam cu Yosif Mohaci. A fost atracția serii

02 iul. 2024, 11:21,
BZI.ro, în Cultural

Tortul de la nunta Andei Adam cu Yosif Mohaci a fost cu adevărat atracția serii. După ce au avut loc cununia religioasă, la biserica unde Anda Adam a fost botezată, mirii și invitații lor au început să petreacă încă din momentul în care au urcat în party bus.

Atmosfera festivă s-a extins apoi într-un club din București. A fost o ceremonie neconvențională, fără tradiții obișnuite precum furatul miresei sau aruncatul buchetului.

Cum a arătat tortul de la nunta Andei Adam cu Yosif Mohaci

Sâmbătă, pe 29 iunie 2024, a avut loc nunta Andei Adam și lui Yosif Mohaci, un eveniment așteptat cu mare emoție. Mirii au repetat de multe ori că doresc ca totul să fie perfect, astfel că au organizat fiecare detaliu până la cel mai mic aspect, beneficiind de sprijinul unei echipe de experți.

Artista a strălucit în mod excepțional atât la ceremonia religioasă, cât și la petrecerea organizată într-un club select din Capitală. Totul a fost de o frumusețe spectaculoasă, începând de la aranjamentele florale și până la decor și meniuri. Tortul a fost la fel de impresionant precum era de așteptat, având patru etaje și reprezentând momentul culminant al serii.

Tortul a fost împodobit cu bujori albi, aceleași flori care au fost folosite și în aranjamentele de la intrarea în club și pe mese, iar, desigur, a inclus și cristale.

Ce tradiții nu au dorit să respecte Anda Adam și soțul ei

Invitații la nunta Andei Adam cu Joseph Adam au fost transportați la biserică într-un party bus, o inițiativă inedită în România. Pe drum, au avut parte de distracție și dans pe ritmuri orientale până la locația unde a avut loc petrecerea principală, unde au fost prezenți artiști de marcă din România. Evenimentul a fost extrem de elegant și rafinat, cu aproximativ 500 de invitați, mulți dintre ei fiind personalități cunoscute din showbiz-ul românesc și internațional.

Evenimentul de lux a implicat cheltuieli semnificative, iar mirii au organizat totul în cel mai mic detaliu împreună cu organizatorii de nuntă. Anda Adam și Joseph Mohaci au decis să renunțe la unele tradiții românești obișnuite la nunțile din țară. Ei au optat să nu își întâmpine invitații la intrarea în locația evenimentului și au preferat o intrare spectaculoasă pentru ei doi.

Invitații au fost întâmpinați la intrarea în local de două persoane îmbrăcate în costume foarte elegante. Printre cei prezenți s-au numărat Oana Roman, Xonia, Kamara și Gabriella Nastas.

Pe lângă ținuta spectaculoasă purtată de solistă, tortul de la nunta Andei Adam a fost cu adevărat surpriza serii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *