Prima pagină » National » Cum a apărut Viorica Dăncilă la TV. Fosta lideră a PSD a gafat grav

Cum a apărut Viorica Dăncilă la TV. Fosta lideră a PSD a gafat grav

15 sept. 2020, 12:25,
în National

Cum a apărut Viorica Dăncilă la TV. Fosta candidată a Partidului Social Democrat pare să fi ieșit din izolarea autoimpusă de aproape un an. Aceasta a apărut într-o emisiune televizată și a făcut-o în stilul său caracteristic. Adică a reușit să iasă din nou în evidență.

După o lungă perioadă în care a dispărut din spațiul public Viorica Dăncilă a apărut de curând într-o emisiune TV. Fostul prim-ministru al României a făcut o gafă monumentală care a atras atenția publicului.

Cum a apărut Viorica Dăncilă la TV

Viorica Dăncilă a decis, în luna noiembrie, să demisioneze din funcția de președinte al Partidului Social Democrat. Acest lucru a fost ceva firesc după ce a pierdut alegerile prezidențiale. Câtă vreme era liderul partidului, aparițiile sale erau verificate „la sânge”. Însă de această dată, Viorica Dăncilă a apărut pe sticlă așa cum nu am mai vazut-o niciodată. S-ar părea că echipa de stiliști a plecat odată cu funcția pe care o deținea.

Acum a fost nevoită să se descurce de una singură… iar rezultatul nu a fost cel mai fericit. Mai exact, publicul a observat o schimbare negativă în ceea ce privește partea de make-up a fostului prim-ministru. Conturul buzelor foarte accentuat nu a fost pe placul criticilor. Așa că lumea nu a ratat ocazia de a-și exprima părerile negative vizavi de apariția acesteia.

Acuzată că stă pe banii soțului

Conform celor declarate în urmă cu ceva timp, Viorica Dăncilă nu s-a angajat. Și aceasta deși a primit mai multe propuneri, însă a precizat că urmează să ia o decizie în acest sens.

„Deocamdată, nu. Am mai multe propuneri. Am mai multe propuneri, de săptămâna viitoare…”, a declara Viorica Dăncilă în urmă cu ceva timp.

În contextul celor întâmplate, se pare că Viorica Dăncilă nu prea mai are venituri și se zvonește că ar sta pe banii soțului. Așadar, nu ar trebui să-i plângem de milă. Cristinel Dăncilăeste manager peste operațiunile de extracție a produselor petroliere pe teritoriile județelor Argeș, Dolj, Olt, Gorj și Teleorman.

Cum explică faptul că are greșeli în exprimare

Aproape fiecare apariție și intervenție a Vioricăi Dăncilă în spațiul public era taxată de mass-media. Și asta din cauza perlelor scoase de candidata PSD la prezidențiale. Însă Viorica Dăncilă a ținut să explice de ce face aceste greșeli de exprimare.

„S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greșeli de exprimare. Dar uitați-vă la președinte, la ați oameni politici. Cred că fac șapte-opt greșeli de exprimare. Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase. Dar important e ceea ce rămâne și eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni. Au comentat de la coafuri, la broșe. Orice. Chiar președintele a făcut zilele trecute mai multe greșeli. Nu îl acuz pe președinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic”, a spus Viorica Dăncilă.

Însă acum, la cum a apărut Viorica Dăncilă la TV, putem spune că fosta prezidențiabilă a revenit. Așteptăm să vedem ce urmează din partea ei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *