Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a apărut Simona Halep pe plaja din Dubai, în plin Australian Open 2023

Cum a apărut Simona Halep pe plaja din Dubai, în plin Australian Open 2023

25 ian. 2023, 20:39,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Simona Halep încearcă să facă față provocărilor după ce, în toamna anului trecut, a fost depistată pozitiv cu Roxadustat și a fost suspendată, pe o perioadă nedeterminată, de Federația Internațională de Tenis.

Fostul lider mondial ignoră ce se întâmplă la primul mare turneu al anului, Grand Slam Australian Open, și încearcă să stea cât mai departe de tenisul mare.Poate tocmai de aceea, a ales ca, în această perioadă, să meargă câteva zile în Dubai, locul ei de suflet, acolo unde îmbină utilul cu plăcutul.

Simona Halep a plecat în Dubai împreună cu echipa ei

Concret, Simona Halep continuă să se antreneze pentru a se menține în formă, însă, în același timp, profită și de temperaturile ridicate din zonă și se relaxează la piscină sau la plajă!

Simona Halep s-a simțit întotdeauna excelent în zona arabă și a triumfat atât la Doha, în anul 2014, cât și la Dubai, în 2015 și 2020. Mai mult, anul trecut, sportiva din România a ajuns până în semifinale la Dubai, apoi a pierdut la debutul în turneul de la Doha, astfel că alegerea de a face o vacanță activă în Golf este, pentru ea, una perfecta.

Simona nu a plecat singură, ci alături de echipa sa, și, firește, a arătat acest lucru pe adresele ei de socializare. Dubla campioană de Grand Slam (n.r. Wimbledon și Roland Garros) s-a fotografiat alături de cei alături de care colaborează, între care a apărut un nume nou, preparatorul fizic Fabien Cosmao, un specialist de la Academia Mouratoglou, acolo unde se antrenează, de obicei, Halep, semn că legătura cu antrenorul francez încă mai există.

Dincolo de antrenamente, în Dubai, Simona Halep se pozează pe plajă

În plus, din noua echipă a jucătoarei din Constanța face parte și Vasile Antonescu, cel care îi este partener de antrenament. În trecut, acesta lucrat și cu Bianca Andreescu, campioana US Open 2022, dar și alte sportive din circuitul profesionist.

Dincolo de antrenamente, în Dubai, Simona Halep se simte excelent în timpul liber. O dovedesc clar ultimele imagini de pe Instagram ale campioanei noastre în care se relaxează la plajă, lucru care i-a surprins pe toți.

Îmbrăcată în pantaloni scurți de jeansi, un top scurt, care îi arată perfect talia dezgolită, papuci și o geantă de fițe, vedeta este numai cu zâmbetul pe buze. La fel și pe șezlong, unde sportiva pare că se simte excelent, și detașată de tumultul ultimei perioade din cariera sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *