Cum a apărut Roxana Vancea pe coperta Playboy. Bruneta postează poze sexy pe rețelele de socializare

28 dec. 2021, 15:22
BZI.ro, în Cancan

Roxana Vancea a apărut pe coperta revistei Playboy. Cu toate acestea, “apariția” a fost editată în PhotoShop de către niște tineri cu imaginație bogată. În realitate, bruneta nu a pozat niciodată pentru celebra publicație, deși a primit numeroase propuneri pe vremea când lucra la postul de televiziune Antena 1. Luna trecută, frumoasa vedetă a devenit mamă.

În trecut, Roxana Vancea a fost asistentă în celebra emisiune Neatza cu Răzvan și Dani. Chiar îndrăgitul prezentator Dani Oțil a dezvăluit că bruneta a fost aleasă datorită bustului generos. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat poze incendiare care stârnesc imaginația bărbaților. Într-una dintre aceste postări, Roxana stă întinsă pe pat și este acoperită doar parțial de așternuturi. Bineînțeles, poza a strâns mii de like-uri.

Roxana Vancea a apărut în revista Playboy

Purtând o bustieră care abia îi ascunde sânili voluptuoși, deloc rușinată de șunculițe, celulită ori vergeturi, Roxana Vancea a ales să pozeze asemenea actrițelor senzuale din anii ’60. Cu toate acestea, poza este opera unor tineri cu o imaginatie bogată, care au Photoshopat-o pe Roxana și au pus-o pe coperta revistei Playboy.

În realitate, frumoasa brunetă nu a apărut niciodată în celebra publicație pentru adulți.

„Mi s-au făcut propuneri de a poza în prima săptămână de Neatza. Însă am refuzat de la început. Nu mi s-a impus să nu fac acest lucru, însă categoric nu mă văd în această postură. Pentru nicio sumă!” a declarat Roxana Vancea pentru un interviu televizat

În trecut, Roxana Vancea a apărut într-o știre de pe Facebook-ul Playboy SUA, după ce a apărut în emisiunea Neața într-o ipostază inedită. Mai exact, fosta iubită a lui Mihai Bendeac a sărit fără să se gândească că sânii i-ar putea ieși de sub maieul decoltat. Deși a devenit recent mamă, Roxana Vancea pozează foarte des în ipostaze sexy pe rețelele de socializare, reușind să aprindă imaginația populației masculine și să o ducă până la extrem.

Bruneta a fost asistentă la “Neatza”

Roxana Vancea se numără printre asistentele care au făcut parte, la un moement dat, din cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” ”urmașă” a Danielei Crudu. Frumoasa vedetă și-a făcut mai multe operații estetice și a devenit o împătimită a sportului. Dani Oțil, co-prezentator al cunoscutei emisiuni, a dezvăluit că sânii imenși au reprezentat motivul principal pentru care aceasta a obținut postul. În urmă cu mai mulţi ani, înainte de a deveni celebră prin intermediul micului ecran, Roxana Vancea era departe de forma fizică pe care o afişează acum. Roxana Vancea îşi anunţă pasiunea pentru motociclete cu un alt pictorial, tot topless, călare pe un motor cu mulţi cai putere.

Pe conturile de socializare, Roxana Vancea a postat numeroase fotografii extrem de provocatoare. Într-un a dintre acestea, vedeta a pozat întinsă pe pat, acoperită parțial de așternuturi.  În scurt timp, pozele au adunat sute de like-uri de la admiratori, dar şi comentarii în care internauţii au complimentat-o pentru formele de invidiat.

Așadar, Roxana Vancea a apărut pe coperta revistei Playboy dar numai datorită unei glume făcute de niște internauți cu imaginație bogată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *