Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a apărut Dana Budeanu în vacanță, lângă o piscină. Numai sandalele purtate de vedetă costă 1.000 de euro

Cum a apărut Dana Budeanu în vacanță, lângă o piscină. Numai sandalele purtate de vedetă costă 1.000 de euro

11 aug. 2024, 18:20,
în Cancan ultimă oră

Dana Budeanu a atras atenția cu una dintre fotografiile postate recent pe Instagram, unde are aproape 500.000 de urmăritori. Apare într-o rochie extravagantă, asortată cu sandale de la un brand de lux.

La fiecare apariție, fie în emisiunile de televiziune, fie pe YouTube sau pe rețelele de socializare, Dana Budeanu oferă lecții de eleganță. Poartă mereu ținute moderne, asortate cu accesorii de mii de euro. De data aceasta, ea a atras atenția cu una dintre aparițiile sale din vacanță.

Pe Instagram, Dana Budeanu a postat o fotografie cu ea, în care apare lângă piscină. E îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă și decoltată, cu unele volane extravagante. A asortat la rochia neagră o poșetă neagră, dar și o pereche de sandale Gianvito Rossi în valoare de 1.000 de euro.

Creatoarea de modă nu a dezvăluit locația în care se află, nici alte detalii nu a făcut publice. Sute de fani i-au apreciat postarea, însă vedeta a restricționat comentariile, nu s-a bucurat de complimentele urmăritorilor săi din mediul online.

Detalii din viața privată a Danei Budeanu

Invitată în podcastul „Față în față cu Ion Cristoiu”, Dana Budeanu a făcut dezvăluiri din cariera ei de creator de stil, dar și despre cea personală. Jurnalistul a întrebat-o direct pe invitata lui de ce nu a revenit la numele ei de familie, după divorțul de Radu Budeanu, împreună cu care are două fetițe.

„Fac un salt la viața dumneavoastră personală, pe care nu vă place să o expuneți. Familia părinților este Guțilă, da? De ce nu v-ați întors la numele dumneavoastră după ce ați divorțat de Radu Budeanu?”, s-a adresat Ion Cristoiu.

Dana Budeanu a zâmbit și a răspuns: „Pentru că fetițele mele poartă numele Budeanu și atunci ar fi fost foarte greu, și când călătoream, când le însoțeam permanent și, de asemenea, pentru că brandul meu, care era deja creat e…”, a explicat aceasta, care are un atelier, ea creează rochii care sunt purtate și de vedete precum Mihaela Rădulescu și Elena Băsescu.

Dana Budeanu: „Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect”

Dialogul celor doi despre viața personală a Danei Budeanu a continuat, ea a dezvăluit cum se înțelege cu fostul soț, cât de apropiată e relația fiicelor cu tatăl lor.

Ion Cristoiu: Dumneavoastră aveți acum fetițe mari, au 18 ani, am înțeles să păstrează legătura și cu tatăl. E greu, cu Budeanu?

Dana Budeanu: Cum să fie greu? E tatăl lor, Doamne, Dumnezeule. Dar legătura nu este păstrată, legătura e permanentă.

Ion Cristoiu: Voi ați fost căsătoriți, dar ați divorțat și aveți două fete pe care le creșteți dumneavoastră, de la 5 ani, da? Ele, fetele, au păstrat și ele legătura cu tatăl lor. Tatăl, care la rândul lui, are o familie. Nu v-ați temut că el poate să le influențeze educația pe care o faceți dumneavoastră? În sensul ăsta, negativ.

Dana Budeanu: Nu, niciodată. Pentru că a existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească, pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți. Și voi fi foarte implicată. Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 august 2024
12 august 2024