Prima pagină » Actualitate » Cum a ajuns vacanța unor români să se transforme într-un adevărat coșmar
Cum a ajuns vacanța unor români să se transforme într-un adevărat coșmar

Cum a ajuns vacanța unor români să se transforme într-un adevărat coșmar

20 iul. 2024, 10:00,
BZI.ro, în Actualitate
Doi români au trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri în vacanță! Deși trebuia să fie un concediu de vis, totul s-a transformat într-un coșmar! Au povestit totul și au explicat de ce experiența din Grecia le-a lăsat un gust amar!
Au plecat în Grecia cu gândul că vor petrece un concediu fabulos, dar totul s-a terminat mai rău decât ar fi crezut! Experiența de pe tărâmul elen le-a lăsat un gust amar, iar cei doi români nu vor uita prea curând prin ce au trecut. Aceștia au avut probleme serioase!

Doi români au avut parte de o experiență de coșmar în Grecia

Cei doi români au decis să facă publică întreaga experiență de care au avut parte, astfel încât să tragă un semnal de alarmă, astfel încât alte persoane să nu ajungă victimele înșelătoriilor.

Totul s-a întâmplat când au ajuns la cazarea pe care o rezervat-o pe un site foarte cunoscut, iar condițiile i-au dezamăgit profund.

Au încercat să rezolve situația, dar nimeni nu le-a oferit niciun ajutor. Cei doi au conștientizat că sunt victimele unei înșelătorii. În acest fel, românii au pierdut bani, fără să aibă parte de vacanța la care au visat și pentru care au plătit.

”Am făcut câteva poze, i-am spus acelei persoane că nu putem rămâne în condițiile acelea insalubre și ne-a trântit ușa în nas. Imediat am încercat să dam de proprietara care nu a răspuns la mesaje. Prin urmare am luat legătura cu serviciul clienți, care ne-a promis că va rezolva situația. Astăzi am primit mesaj și de la ei că nu ne pot compensa și că va trebui sa ne rezolvam problema cu proprietarii apartamentului”, a dezvăluit românca, pe un grup de Facebook.

Mizeria le-a dat mari bătăi de cap

Românii au fost dezamăgiți de mizeria pe care au văzut-o în spațiul de cazare, astfel că nimic din ce aveau la dispoziție nu semăna cu ceea ce se afla în prezentarea online. Românca a spus că baia era atât de murdară încât nu putea să folosească nimic.

”Am sunat-o și ne-a invitat în interiorul locației (vorbea engleză foarte prost). În interior am avut cea mai neplacută surpriză, pe holuri zburau păsări și aveau cuiburi, o mizerie de nedescris, camera cu mobilier foarte vechi și baia era de nefolosit, totul murdar și ruginit, a mai spus ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *