Prima pagină » Cancan » Cum a aflat Vlăduța Lupău că va deveni mamă. „Nu am apucat să fac test de sarcină”

Cum a aflat Vlăduța Lupău că va deveni mamă. „Nu am apucat să fac test de sarcină”

29 mart. 2022, 15:31,
BZI.ro, în Cancan

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Vlăduța Lupău a povestit cum a aflat că va deveni mamă, ea și soțul ei așteptând un băiat. Potrivit spuselor artistei, ea nu a apucat să-și facă test de sarcină ci a primit vestea cea mare în urma unor analize de rutină.

Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, și jucătorul de fotbal Adrian Rus vor deveni părinții unui băiețel în doar câteva luni. Invitată în emisiunea „La Măruță”, interpreta de muzică populară a dezvăluit cum a aflat că este însărcinată.

Cum a aflat Vlăduța Lupău că va deveni mamă

Din spusele artistei, Vlăduța Lupău mersese la o clinică pentru niște analize de rutină, deoarece o chinuia o tuse de ceva vreme. Iar cu această ocazie, doctorul i-a dat vestea cea mare, și anume că este însărcinată.

„Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. M-am dus pentru niște analize de rutină, pentru că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii. Doctorul mi-a zis că avem o surpriză! (…) Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci nu am făcut fertilizare in vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii”, a povestit Vlăduța Lupău.

Artista este acum în culmea fericirii și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru copilul pe care urmează să-l nască, pe care îl consideră o minune.

„Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil sau nu poți să cumperi sănătate”, a completat.

Artista își dorea de mult un copil

Vlăduţa Lupău este căsătorită cu fotbalistul Adrian Rus şi a declarat în repetate rânduri că vrea ca familia lor să se mărească. Artista iubeşte foarte mult copiii, însă până acum s-a putut bucura doar de nepoțica ei, fetiţa fratelui pe care a şi botezat-o şi îi poartă numele, Ayana Vlăduţa Lupău. Cântăreaţa este topită după ea şi regretă faptul că nu se văd prea des. Totodată, încă de acum câțiva ani, artista își dorea să devină mamă, iar acest lucru se va întâmpla anul acesta.

„Îmi doresc să devin mamă, sigur că da, însă când o vrea Dumnezeu. Până atunci, mă bucur de nepoţi. Am o nepoţică, care îmi este şi finuţă, se numeşte tot Vlăduţa Lupău, este fetiţa fratelui meu. Un costum popular a rămas la ea. Când o să crească mai mare, o să trebuiască să le împărţim pe toate”, a mai spus artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *