Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a aflat Anamaria Prodan că este înșelată. Impresara a recunoscut abia acum

Cum a aflat Anamaria Prodan că este înșelată. Impresara a recunoscut abia acum

15 ian. 2022, 16:40,
în Cancan ultimă oră

Curând, Anamaria Prodan se va întâlni cu soțul ei în instanță, la prima înfățișare în procesul de divorț.

Vedeta s-a obișnuit cu ideea că i s-a destrămat căsnicia, iar tot ceea ce o interesează acum sunt copiii și recuperarea a ceea ce, spune ea, soțul ei și-a însușit din banii comuni. Într-un podcast la care a fost invitată recent, impresara de fotbal a dezvăluit cum a aflat că este înșelată.

Cum a aflat Anamaria Prodan că soțul ei o înșală

Potrivit declarațiilor Anamariei, copiii au fost cei care au descoperit că antrenorul  o înșală. Ei l-ar fi urmărit pe tatăl lor după locația de pe telefon. Impresara a declarat că niciodată nu i-a verificat soțului telefonul mobil pentru că nu a interesat-o și nici nu se pricepe prea bine cu tehnologia.

Îmi spuneau toți oamenii din fotbal și îi spuneam: «Pune mâna și șterge tu, ca să nu intru eu». Simplu! Copiii au stat lipiți. Copiii mei au știut secundă de secundă ce se întâmplă pentru că așa am crescut eu în familia mea, a spus Anamaria în podcastul lui Codin Maticiuc.

Impresara de fotbal a mai spus că fiul ei a sunat-o în timp ce era în Dubai și i-a spus că tatăl lui se comportă ciudat și că probabil are pe cineva.

Anamaria Prodan a ținut ca familia să rămână unită

Anamaria Prodan a mărturisit că întotdeauna a trecut peste aceste neplăceri și a mers mai departe, păstrând aparențele, pentru că și-a dorit ca familia să rămână unită, indiferent de orice.

După o perioadă lungă în care a ținut morțiș să arate tuturor că soțul ei nu este așa cum se spune în presă, că este un soț și un tată ideal, matrița bărbatului perfect, soarele familiei, Anamaria a schimbat foaia la 360 de grade. Acum, fiica regretatei Ionela Prodan a pus tunurile pe soțul ei și despre care a spus că l-a făcut mare, l-a dus pe culmile succesului.

Pe 7 februarie, Anamaria se întâlnește în instanță cu soțul ei, la prima înfățișare în procesul de divorț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *