Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a afectat-o COVID-19 pe Marina Almășan, la vârsta ei: A resimțit dureri foarte mari de coloană

Cum a afectat-o COVID-19 pe Marina Almășan, la vârsta ei: A resimțit dureri foarte mari de coloană

22 apr. 2021, 16:14,
în Cancan ultimă oră

Marina Almășan, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare și realizatoare TV a rămas cu sechele după ce a fost infectată cu COVID-19. Marina Almășan are vârsta de 58 de ani și acest lucru a influențat modul în care a reacționat corpul ei la infecția cu noul coronavirus.

Marina Almășan a aflat că este infectată cu SARS-COV-2 chiar de 8 Martie, potrivit mărturisirilor făcute recent de aceasta pe blogul ei personal.

Atunci, puțină lume a știut că vedeta a contactat periculosul virus, mai ales că nu a vrut să vorbească cu nimeni despre acest diagnostic.

Marina Almășan în studio TV

Vârsta și-a spus cuvântul la Marina Almășan, când s-a infectat cu SARS-COV-2

Marina Almășan și-a dat seama că s-a infectat în momentul în care a avut câteva simptome specifice COVID-19. Vedeta a început să aibă febră și să o doară foarte tare oasele.

Marea frică a Marinei Almășan a fost să nu-și îmbolnăvească părinții, mai ales că se întâlnise cu mama ei cu puțin timp înainte de a fi diagnosticată pozitiv.

Vedeta TVR, care a fost destul de afectată de noul coronavirus, revenindu-și de-abia după două săptmâni, nu știe nici măcar acum cum a ajuns să se infecteze, în condițiile în care și-a luat tot timpul măsuri de prevenire.

Marina Almășan în studio TV

Marina Almășan a susținut că deși are un stil de viață sănătos, că face sport, infectarea cu COVID-19 a afectat-o destul de tare. Primele simptome au fost durerile puternice de coloană, însoțite de o febră moderată și o ușoară tuse. Inițial, vedeta a pus toate astea pe seama unei ieșiri în oraș, când considera ea, a fost mai subțire îmbrăcată. Primul gând al vedetei TVR a fost că a făcut o formă ușoară de bronșită.

În cele două săptămâni cât a fost infectată, realizatoarea TV a mers de câteva ori la Institutul Matei Balș din Capitală, unde a discutat cu medicul Adrian Streinu-Cercel din dorința de a căuta un tratament pentru eventualiattea în care i-ar fi infectat pe părinții ei, dar și pentru a fi monitorizată în ce fel organismul ei răspunde schemei de tratament fixate de medici.

Marina Almășan și Victor Socaciu

Cine este Marina Almășan

Marina Almășan este o prezentatoare și realizatoare TV. Întreaga ei activitate în televiziune a fost legată, din 1990, de TVR, unde a arealziat și prezentat emisiunile „Veniţi cu noi pe programul 2“, „Ceaiul de la ora 5, „Arca Marinei“ și „Planeta în jeanși“.

Marina Almășan s-a născut pe 7 iunie 1966 și este absolventă a Academiei de Studii Economice din București.

A fost căsătorită cu Victor Socaciu, cu care a avut un băiat, Victor. Marina Almășan mai are o fată, pe nume Marina. Marina Almășan și Victor Socaciu au divorțat, cu scandal, în 2012, acuzându-se reciproc de infidelitate. Timp de cinci ani, cei doi s-au luptat în tribunale, în proces fiind implicat și Victor, fiul celor doi. Sătui de atâta scandal, anul trecut, când Victor a împlinit 22 de ani, cei trei au ajuns la o înțelegere.

După despărțirea de Victor Socaciu, Marina Almășan a avut o relație timp de câțiva ani, până în 2020, cu omul de afaceri Georgică Cornu, supranumit „regele asfatului din Banat”. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească, însă certurile repetate din cauza faptului că omul de afaceri tergiversează divorțul de soție i-au făcut pe cei doi să se despartă.

Marina Almășan și Victoraș Socaciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024