Prima pagină » Stiri si curiozitati » Culori de păr care te întineresc. 2022 este anul schimbărilor 

Culori de păr care te întineresc. 2022 este anul schimbărilor 

07 feb. 2022, 11:03,
în Stiri si curiozitati

Fiecare femeie își dorește la un moment dat să facă anumite schimbări pentru a arăta mai bine, iar unele culori de păr care te întineresc revin în tendințe. Optează pentru un look mereu fresh și plin de culoare care să își ascundă micile imperfecțiuni ale vârstei. 

Specialiștii recomandă tunsorile cu volum, care să avantajeze forma feței și trăsăturile frumoase ale ochilor. 

persoana care doreste sa schimbe nuanta parului

Aplicat la rădăcină și întins cu grijă pe lungimea șuvițelor de păr, blondul căpșună întinerește instantaneu, este de durată și mereu în pas cu moda

Culori de păr care te întineresc: Moda anului 2022 

Anul 2022 aduce cu el schimbări vestimentare și de înfățișare care se păstrează mereu la modă. Prin farmec, stil și eleganță, optează pentru culori de păr care întineresc și care acoperă micile defecte ale vârstei. Întinerește cu până la 15 ani prin cele mai îndrăznețe tonuri de culoare pe care o preferi. 

Iată câteva exemple de culori de păr care întineresc și nu ezita să le încerci măcar odată, specialiștii recomandă schimbarea. 

Dacă optezi pentru blond, nu ezita să încerci blondul platinat și blondul căpșună, cu reflexii de mov, roz sau roșu pal. Aplicat la rădăcină și întins cu grijă pe lungimea șuvițelor de păr, blondul căpșună întinerește instantaneu, este de durată și mereu în pas cu moda, mai ales dacă ai părul scurt

persoane care prezinta coafuri par scurt

Fiecare femeie își dorește la un moment dat să facă anumite schimbări pentru a arăta mai bine, iar unele culori de păr care te întineresc revin în tendințe

Blondul miere, sau blondul cald, așa cum mai este numit în această latură de cosmetică și îngrijire a părului, oferă luminozitate tenului și estompează micile riduri de expresie din jurul ochilor. Șuvițele blonde sunt alegerea ideală pentru a nu decolora părul și este un truc de frumusețe prin care se ascund firele albe de păr. Șuvițele subțiri se recomandă doamnelor de peste 45 de ani pentru o doză de încredere. 

Un look natural, cu efect de volum și întinerire este dat de roșcatul vibrant, cu nuanțe fine de blond și portocaliu. Roșcatul ciololatiu este alegerea potrivită pentru o persoană plină de curaj, iar pe părul șaten are un efect de întinerire și prospețime. 

Îndrăznește să fii mereu tânără!

Dacă ești o persoană nonconformistă, îndrăzneață și care nu ține cont de vârstă, încearcă culorile anului 2022 pentru un păr care te întinerește cu cel puțin 10 ani. Fii în pas cu moda contemporană și alege să îți colorezi părul în nuanțe de portocaliu, șaten deschis și blond perlă care te pun în evidență și atrag atenția. 

persoana care este la coafor

Dacă ești o persoană nonconformistă, îndrăzneață și care nu ține cont de vârstă, încearcă culorile anului 2022 pentru un păr care te întinerește cu cel puțin 10 ani

Nuanțele de verde, albastru sau violet au rămas în preferințele doamnelor pentru șuvițe și pete pline de culoare. Roz cu reflexii, caramel sau ombre de culoare oferă în anul 2022 moda de a fi mereu tânără și în pas cu recomandările specialiștilor. Pe un păr îngrijit și hidratat cu mască sau balsam culoarea va rezista mai mult și mai bine, rădăcinile nu se vor vedea inestetic, iar lungimea părului va avea aceeași elasticitate. 

Cu toate acestea, există și unele culori de păr care nu sunt recomandate persoanelor de peste 50 de ani, ca de exemplu, negrul albăstrui, negru închis sau roșcatul strident pentru un păr grizonat. Vopsirea părului în totalitate cu culori tari nu va face nimic altceva decât să îmbătrânească și să scoată în evidență rădăcinile crescute, firele de păr alb, mai ales dacă aveți o culoare deschisă a pileii. 

persoana care se bucura de tratament pentru par

Prin farmec, stil și eleganță, optează pentru culori de păr care întineresc și care acoperă micile defecte ale vârstei

Blondul platinat, perlă, griul cu reflexii sau suvițele blonde sunt tendințele anului 2022 pentru culori de păr care întineresc și care se asortează cu feminitate și elegantă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *