Prima pagină » Stiri si curiozitati » Culori de păr caramel deschis. Nuanța perfectă pentru un look delicat

Culori de păr caramel deschis. Nuanța perfectă pentru un look delicat

24 feb. 2023, 12:48,
în Stiri si curiozitati

Există mai multe culori de păr caramel deschis. Această nuanță este delicată, interesantă, luxuriantă și jucăușă. Culoarea naturală a părului caramel este extrem de rară, dar este ușor de obținut prin colorare. Partea bună este că această culoare este de lungă durată și necesită foarte puțină îngrijire.

Din fericire, culoarea caramel a părului vine într-o mulțime de nuanțe diferite, așa că aveți de unde alege. Unele sunt excelente pentru părul blond, iar altele sunt mai potrivite pentru brunete. Dacă tonurile de caramel vă atrag, optați pentru o nuanță deschisă. Apropo, puteți încerca și o nuanță atenuată de caramel, cum ar fi caramel-blond. Pur și simplu cereți-i meșterului dvs. să vă nuanțeze șuvițele cu o nuanță mai închisă, aurie. O altă opțiune este o culoare de păr ciocolată-caramel bogată. Nuanța groasă, mai închisă, va accentua pielea albă și vă va lumina ochii.

Culori de păr caramel deschis. Cum să obții un aspect natural

Această nuanță se bazează pe un blond care se estompează treptat într-o culoare bej sau piersică strălucitoare. Cu cât paleta de bază este mai variată, cu atât mai bine. De aceea, cele mai frumoase nuanțe fi create într-un salon. Nu uita că, chiar dacă faci o culoare monocromă, culoarea de la rădăcini trebuie să fie mai închisă decât cea de la vârfuri. Există un mic truc pentru a obține o profunzime a culorii și volum. Dacă nu ți-ai propus să-ți colorezi părul pe toată lungimea sa, încearcă tehnica balayage.

O culoare delicioasă de miere este perfectă dacă ai părul blond și ochii deschiși. Această nuanță se deosebește de părul caramel deschis prin nuanța roșiatică. Dacă ai ochii foarte închiși la culoare, alege o nuanță mai închisă pentru a avea un aspect natural.

Culoarea de păr ciocolată-caramel va da o strălucire specială pielii bronzate. În cadrul acestei palete, există nuanțe de ciocolată cu lapte, ciocolată neagră și cappuccino. Pentru inspirație, priviți fotografiile cântăreței Jennifer Lopez sau ale modelului Chrissy Teigen.

Cum să-ți menții nuanța aurie de păr? Culoarea perfectă pentru fetele cu nuanța pielii deschisă

Apropo, părul de ciocolată și caramel este o culoare de păr pe care stiliștii le sfătuiesc adesea blondelor. Aceasta este, fără îndoială, cea mai naturală nuanță din paleta de culori de păr caramel. Ușor mai închisă decât populara nuanță de grâu, este perfectă pentru primăvară și vară.

Ceea ce o face să fie așa este irizația sa luxoasă, care este vizibilă doar la soare. Dacă ești blondă naturală, încearcă balsamul de nuanță caramel. Fetele cu pielea deschisă se vor potrivi nuanțelor de scorțișoară, cafea cu lapte și caramel. O astfel de nuanță poate fi menținută cu ușurință cu bulion de mușețel sau cu un șampon pentru menținerea tonurilor aurii.

Teoretic, caramel se potrivește fetelor cu tipul de culoare de toamnă și de primăvară. Dar, în realitate, fiecare fată poate găsi o nuanță potrivită de caramel. Apropo, dacă teoria culorii vi se pare complicată, nuanța poate fi aleasă sub culoarea pielii dumneavoastră.

Cui i se potrivește culoarea caramel a părului?  De ce să ții cont când vrei o schimbare de look

Culoarea „de toamnă” se caracterizează prin absența unei nuanțe de roz pe față. Pielea poate fi măslinie palidă, cu o nuanță gălbuie, aurie. Culoarea de toamnă are adesea pistrui. Culoarea ochilor poate varia de la albastru la maro. Culoarea naturală a părului lor tinde să fie caldă, de la roșcat deschis la maro închis sau mahon.

Nuanțele auriu-caramel vor funcționa minunat pe părul roșcat sau cupru și se vor spăla foarte discret. De asemenea, pentru fetele cu părul roșcat, o culoare de păr cald ciocolatiu-caramel va funcționa bine. Tipul de culoare „Primăvară” este asemănător cu „Toamna”. Dar se caracterizează printr-o nuanță stinsă.

Fetele cărora li se potrivesc culori de păr caramel deschis au ochii luminoși, de diferite nuanțe. De la albastru apos la maro deschis, aproape chihlimbar. Pielea este palidă și subțire, adesea cu pistrui. Fetele din acest tip se înroșesc ușor, ceea ce este foarte frumos. Culoarea părului variază de la blond deschis la șaten deschis. O nuanță de caramel de unt și caramel nude este potrivită aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *