Culoarea balayage ciocolatiu: Cum să arăți luxos indiferent de vârstă

03 feb. 2022, 11:55
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Culoarea balayage ciocolatiu este ideală pentru o femeile cu părul brunet. Însă, chiar și femeilor brunete le este greu să obțină acest efect. Tehnica balayage permite femeilor să creeze un aspect unic al look-ului. Iar, buclele ușoare pe părul ciocolatiu arată deosebit de impresionant.

Tehnica balayage este potrivită atât pentru părul scurt, cât și pentru cel lung. De asemenea, se privește extrem de frumos și la femeile peste 45 de ani. Cea mai în vogă nuanță pentru 2022 este culoarea ciocolatiu umbrită cu șuvițe ușoare abia vizibile de blond. Acest efect ca și cum părul este ars la soare arată extraordinar. Specialiștii spun că este atât la modă, dar și oferă un efect impresionant unei coafuri pentru evenimentele speciale.

parul balayge ciocolatiu al unei femei

Hair-styli-știi spun că efectul de ciocolată arată șic pe femeile cu fața ovală

Balayage ciocolatiu: Nuanța perfectă pentru brunetele dornice de schimbare

De multe ori, femeile care nu doresc să devină blonde, dar, în același timp, culoarea lor monocromatică pare plictisitoare, apelează la meșteri pentru a obține un gradient discret. Acesta este abia vizibil, însă oferă coafurii un alt aspect, păstrând nuanța de ciocolată.

Unele brunete adaugă luminozitate părului cu ajutorul nuanțelor roșiatice. Acestea spun că o astfel de vopsire le permite să obțină un look mai interesant. De asemenea, un astfel de model de vopsire completează extrem de frumos un machiaj de seară pentru ochii căprui. Însă, dacă dorești să optezi pentru un astfel de look trebuie să știi că roșul nu trebuie să fie prea pronunțat. Specialiștii spun că este mai bine să acorzi atenție mai mult tonurilor calme.

Hair-styli-știi spun că efectul de ciocolată arată șic pe femeile cu fața ovală. Desigur, nu este de mirare că ciocolata maro este una dintre cele mai preferate culori de vopsea de păr. Însă, pentru ca această culoare să arate cu adevărat scump, trebuie să optezi pentru o vopsea de calitate, mai ales dacă dorești să obții efectul de balayage.

parul balayge ciocolatiu al unei femei

Unele brunete adaugă luminozitate părului cu ajutorul nuanțelor roșiatice

Cum să obții o culoare a părului luxoasă și strălucitoare

Doar optând pentru această tehnică de vopsire, vei reuși să obții o culoare a părului luxoasă, strălucitoare și incredibil de șic. De la cacao de lux la ciocolată cu lapte, această culoare are o mare varietate de nuanțe fiind potrivită multor femei.

Specialiștii spun că pentru femeile brunete cu ochi căprui cea mai potrivită este opțiunea de ciocolată maronie vopsit în tehnica balayage. Aceasta este cea mai bună opțiune deoarece oferă volum părului. Iar dacă ai părul drept, această opțiune este cea mai potrivită pentru tine. Nu numai datorită culorii luxoase și șic, ci și datorită amestecului excelent de culori care oferă chipului un aspect dinamic.

parul balayge ciocolatiu al unei femei

Cea mai în vogă nuanță pentru 2022 este culoarea ciocolatiu umbrită cu șuvițe ușoare abia vizibile de blond

De asemenea, o abordare extrem de modernă este mocha cu fire ușoare de blond. Găsirea nuanței potrivite de culoare ciocolată poate fi foarte dificilă atunci când ai un ton al pielii incert. Această combinație neobișnuită dintr-o nuanță ușoară mai rece cu ciocolată este perfectă pentru majoritatea nuanțelor de piele. Acest styling este dinamic și potrivit pentru femeile cu păr subțire, care se coafează des într-o coadă de cal.

Este greu să nu iubești culoarea balayage ciocolatiu. Iar iluminarea care începe de la mijloc și se deplasează brusc în față, creează așa-numitul cadru transparent. Acest stil se potrivește tuturor tipurilor de piele și culoarea ochilor. De asemenea, culoarea este potrivită atât tinerilor, cât și femeilor peste 40 de ani.

parul balayge ciocolatiu al unei femei

Tehnica balayage este potrivită atât pentru părul scurt, cât și pentru cel lung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *