Prima pagină » Actualitate » Culmea VIOLULUI la Iasi! Un barbat si-a violat fiica, fiica vitrega si cumnata, toate trei fiind minore! Una dintre fete a povestit TOTUL!
Culmea VIOLULUI la Iasi! Un barbat si-a violat fiica, fiica vitrega si cumnata, toate trei fiind minore! Una dintre fete a povestit TOTUL!

Culmea VIOLULUI la Iasi! Un barbat si-a violat fiica, fiica vitrega si cumnata, toate trei fiind minore! Una dintre fete a povestit TOTUL!

25 feb. 2019, 21:44,
Dragos Savin în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:684535;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Un barbat din Iasi a ajuns in spatele gratiilor dupa ce si-a violat fiica, fiica vitrega si cumnata, toate cele trei fiind minore @ Audiat de anchetatori, nu a vrut sa scoata vreo vorba si a preferat sa asculte doar acuzatiile care i se aduc @ Totul a iesit la iveala dupa ce una dintre fete a povestit prin ce a trecut

Un barbat in varsta de 30 de ani, din judetul Iasi, a fost arestat preventiv dupa ce si-a violat fiica, fiica vitrega si cumnata. Grozaviile au iesit la iveala dupa ce fiica sa vitrega i-a povestit unui asistent social prin ce a trecut.

Pe data de 11 decembrie 2018, politistii ieseni au fost sesizati despre aceste intamplari si de atunci a fost deschisa o ancheta. In urma cu cateva zile, Vasilica Claudiu Cornila a fost arestat pentru 30 de zile.

"Prin referatul din data de 14.02.2019, emis în dosarul penal nr.39/P/2019 al Parchetului de pe lânga Tribunalul Iasi s-a propus arestarea preventiva a inculpatului C.C.V., în vârsta de 30 ani, din Satu Nou, comuna Siretel, jud.Iasi, cercetat în stare de retinere, pentru savârsirea a trei infractiuni de viol, prevazuta de art. 218 alin.1, alin.3 lit.a) si c) C.pen. cu aplicarea art.35 alin.1 C. pen. (trei acte materiale asupra minorei T.M.M., în vârsta de 10 ani), prevazuta de art. 218 alin.1, alin.3 lit.c) C.pen. (un act material asupra minorei T.D., de 16 ani) si prevazuta de art.218 alin.1, alin.3 lit.a), b) si c) C.pen. (un act material asupra minorei C.F.V., în vârsta de 7 ani), toate cu aplicarea art.38 alin.1 C.pen", se arata intr-un comunicat transmis de catre reprezentantii Parchetului de pe lânga Tribunalul Iasi.

Citeste si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO  

Cum s-a petrecut totul?

Violurile aveau sa inceapa in anul 2016 si au continuat pana in toamna anului 2018. Astfel, într-o zi din toamna anului 2016, apoi într-o zi din vara anului 2017 si în luna septembrie 2018,

Cornila, prin constrângere si profitând de imposibilitatea de a se apara si de a-si exprima vointa, a obligat-o pe minora T.M.M. (în vârsta de 10 ani în prezent, fiica sotiei inculpatului) sa suporte acte sexuale orale, precedate de acte de masturbare.

Citeste si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Mai apoi, într-o zi din toamna anului 2017, Cornila a obligat-o pe minora T.D. (în vârsta de 16 ani în prezent, sora sotiei inculpatului) sa suporte un act sexual normal, iar în toamna anului 2018, inculpatul C.C.V., prin constrangere si profitând de imposibilitatea de a se apara si de a-si exprima vointa, a obligat-o pe minora C.F.V., (în vârsta de 7 ani în prezent, fiica inculpatului) sa suporte un act sexual oral, precedat de acte de masturbare.

Fiind audiat în cauza, inculpatul C.C.V. s-a prevalat de dreptul la tacere. Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Iasi a dispus masura arestarii preventive pe o durata de 30 de zile.

Citeste si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi

"Facem precizarea ca propunerea formulata sau luarea unor masuri procesuale, asa cum sunt acestea reglementate de Codul de procedura penala, nu pot, în nicio situatie, sa înfrânga principiul prezumtiei de nevinovatie", au mai transmis procurorii ieseni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 septembrie 2024
26 septembrie 2024