Prima pagină » Local » Culmea ghinionului: Prins fără permis de conducere la cimitir! Un ieșean s-a ales cu o pedeapsă după această „aventură” 
Culmea ghinionului: Prins fără permis de conducere la cimitir! Un ieșean s-a ales cu o pedeapsă după această „aventură” 

Culmea ghinionului: Prins fără permis de conducere la cimitir! Un ieșean s-a ales cu o pedeapsă după această „aventură” 

26 feb. 2022, 02:00,
Iustina Groza în Local

Un bărbat din Iași a fost prins că circula fără permis de conducere într-un cimitir din județ. Marco Narcis Nicola se afla la volanul unei mașini marca Audi. În acest sens, magistrații i-au aplicat o pedeapsă de 8 luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul fără permis.

În județul Iași, un bărbat în vârstă de 21 de ani a fost surprins în timp ce șofa fără permis de conducere într-un cimitir. Marco Narcis Nicola ar fi avut și pasageri în mașina pe care o conducea. Autoturismul marca Audi a frânat brusc la întâlnirea cu un echipaj de Poliție.

Odată ce a fost legitimat, ieșeanul a recunoscut că nu are un permis de conducere pentru vreo categorie auto. Recent, acesta a fost condamnat la 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Un bărbat din Iași a șofat fără permis de conducere pe la cimitir

 un echipaj de politie rutiera se afla in fata unui cimitir, pe timp de noapte

Bărbatul circula cu viteză și a frânat brusc la vederea echipajului de poliție

Un ieșean a fost condamnat recent la 8 luni de închisoare, cu suspendare. Potrivit anchetatorilor, Marco Narcis Nicola ar fi fost surprins de către polițiști în timp ce ar fi șofat ilegal pe o stradă din județul Iași. Bărbatul ar fi urcat la volanul unui autoturism marca Audi fără să aibă permis de conducere. Individul are vârsta de 21 de ani și nu doar că și-a pus viața în pericol, însă el avea și pasageri în mașina pe care o conducea. În acest sens, oamenii legii i-au întocmit un dosar penal.

Incidentul a avut loc la data de 24 aprilie 2020. Polițiștii s-au sesizat în timp ce Marco Narcis Nicola ar fi circulat cu un autovehicul marca Audi într-un cimitir din județul Iași. Bărbatul ar fi frânat brusc la vederea echipajului de Poliție. Când l-au legitimat, polițiștii au descoperit că șoferul nu avea asupra lui documentele personale care să îi ateste dreptul de a șofa. Tânărul și-a recunoscut fapta în fața oamenilor legii și a fost cooperant pe toată durata anchetei. Ieșeanul nu este cunoscut cu antecedente penale. Un caz similar a fost prezentat de către reporterii cotidianului BZI într-o ediție anterioară.

„Inculpatul a fost de acord să dea declaraţie şi a recunoscut săvârşirea faptei pentru care s-a dispus trimiterea sa în judecată, solicitând ca judecata să se desfăşoare numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale şi a înscrisurilor în circumstanțiere, potrivit procedurii în cazul recunoaşterii învinuirii”, au precizat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

cruci cu luminari care ard intr-un cimitir, pe timp de noapte

Marco Narcis Nicola ar fi circulat cu un autovehicul marca Audi în apropierea unui cimitir din Iași

Ce au spus anchetatorii cu privire la acest caz

secventa din coperta unui dosar de urmarire penala

Oamenii legii i-au întocmit un dosar penal

Ieșeanul prins conducând fără permis pe o alee dintr-un cimitir din județul Iași a fost pedepsit de către magistrați. Pe lângă pedeapsa aplicată, judecătorii i-au impus lui Marco Narcis Nicola să presteze o muncă în folosul comunității.

„Urmarea imediată este reprezentată de starea de pericol creată pentru siguranţa circulaţiei pe drumurile publice, infracţiunea reţinută în sarcina inculpatului fiind esenţialmente una de pericol. Legătura de cauzalitate dintre fapta săvârşită şi rezultatul socialmente periculos rezultă din însăşi săvârşirea faptei”, au adăugat magistrații ieșeni.

În Iași a avut loc un incident rutier asemănător. Cazul a fost publicat într-o ediție anterioară a cotidianului BZI.

Este vorba despre un individ în vârstă de 33 de ani care ar fi provocat un accident spectaculos în Iași. Bărbatul a fost acuzat de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și fără permis. Așadar, acuzatul a pus în pericol propria viață, dar și pe cea a celorlalți participanți la trafic.

De asemenea, un alt caz de încălcare a legislației rutiere le-a dat de lucru în trecut polițiștilor ieșeni. Rămâne de văzut, însă, cum va evolua cazul lui Marco Narcis Nicola, tânărul care a fost prins șofând fără permis de conducere într-un cimitir din Iași.

bordul unei masini in functiune pe timp de noapte

Acuzatul a pus în pericol propria viață, dar și pe cea a celorlați participanți la traficul ieșean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`