Prima pagină » WoW! » Culiță Sterp vârstă. Întrebarea care este pe toate buzele românilor!
Culiță Sterp vârstă. Întrebarea care este pe toate buzele românilor!

Culiță Sterp vârstă. Întrebarea care este pe toate buzele românilor!

19 ian. 2021, 13:29,
în WoW!

Datorită faptului că participă la Survivor România 2021, Culiță Sterp beneficiază de foarte multă atenție din partea românilor și astfel s-a născuta una din multele întrebări: ce vărstă are Culiță Sterp? În următoarele rânduri redactorii cotidianului BZI vor încerca să răspundă la aceasta întrebare și vor împărtăși cu voi și alte secrete ale vedetei.

Culiță Sterp Vârstă

Prezența lui la reality show-ul Survivor România i-a adus un impuls de notorietate și foarte mulți români caută informații despre vârsta lui Culiță Sterp, biografie Wikipedia ori ce vârstă are Culiță Sterp. Pentru început vă spunem că data nașterii a lui Culiță Sterp este 25 octombrie 1992, de aceea în anul curent vârsta lui Culiță Sterp facând calculul simplu matematic este de doar 28 de ani. De ce spunem doar? Pentru că având doar aceasta vârstă și ajungând la popularitate de care se bucură este un imens succes pentru un tânăr de vârsta aceasta.

Culiță Sterp 2021

Anul 2021 a fost un an foarte bogat pentru interpret începând maratonul de promovare prin participarea la Survivor România 2021, facând parte din echipa „faimoșilor”. Printre alte informații despre activitatea lui în anul 2021 regăsim două clipuri lansate pe canalul de Youtube: Culita Sterp ❌ Cristi Tiran ? Ca o floare de frumoasă (oficial video) 2021 ce a strâns peste 700.000 de vizualizări și Culita Sterp ? Ella Tina – Dragoste si ura [official video 4K] 2021 ce a strâns peste 1.8 milioane de vizualizări. Cel mai popular clip al interpretului este Culita Sterp – Povestea noastra [oficial video] 2018 ce însumează peste 18 milioane de vizualizări. Canalul său Youtube are peste 1 milion de abonați iar acesta are o formație muzicală cu care presetează evenimente la cererea clienților.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua

Îndrăgitul interpret a devenit cunoscut și datorită faptului că a fost căsătorit un an de zile cu Carmen de la Sălciua. În perioada 2017-2018 ei au ținut topurile în știrile mondene din România și datorită acestui fapt cei doi s-au lansat în muzică ajungând interpreți apreciați ce și-au perfecționat talentul odată cu trecerea timpului.

Culiță Sterp și Jador

Fiind amândoi foarte tineri și familiarizați cu popularitatea pe internet, cei doi au făcut diverse melodii care s-au clasat în poziții fruntașe în topurile românești, chiar unele dintre ele au fost șterse de Youtube. La momentul întâmplării Jador și Culiță Sterp au recunoscut că au împrumutat linia melodică de la un artist din Albania, drept pentru care s-au creat niște probleme pe drepturi de autor, prin urmare Youtube a șters videoclipul. Dar cei doi nu s-au lăsat și au lansat hit după hit susținuți de fanii lor și astfel au ajuns pe culmile succesului într-un domeniu care necesita foarte multă muncă și talent.

Culiță Sterp și Ana Lesko

Alt episod popular din viața artistului ajuns atât de popular la vârsta lui este reprezentat prin colaborarea acestuia cu Ana Lesko. Cei doi au lansat o melodie și un clip youtube numit: Anna Lesko ❤️ Culita Sterp – Ivanko (Official Video) ce a înregistrat aproape 20 de milioane de vizualizări. De data aceasta versurile au fost scrise de Ana Lesko iar muzica a fost compusă de Costi Ioniță, un pioner în industria muzicală din România ce a produs multe hit-uri celebre.

În final, conchidem faptul că imaginea de care a beneficiat datorită tabloidelor ce practic au funcționat ca o rampă de lansare a fost menținută de-a lungul anilor de colaborările celebre ale artistului ce l-au adus în lumina reflectoarelor și i-au asigurat zeci de milioane de vizualizări pe youtube și sute de mii de fani pe rețelele de socializare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`