Prima pagină » Cultural » Culiță Sterp, val de ghinioane în aeroportul din Londra. „Să vină Poliția”

Culiță Sterp, val de ghinioane în aeroportul din Londra. „Să vină Poliția”

27 iun. 2024, 09:53, 1 ,
în Cultural

Culiță Sterp a avut parte de un incident șocant pe aeroportul din Londra. Culiță este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, fiind foarte solicitat pentru a cânta la evenimente atât pe plan local, cât și internațional.

Cântărețul călătorește frecvent pentru a-și încânta fanii, însă întâmpină și diverse incidente neplăcute în timpul acestor deplasări.

Acest lucru i s-a întâmplat lui Culiță Sterp ieri, în timp ce se întorcea de la o petrecere din Londra unde cântase.

Culiță Sterp, val de ghinioane în aeroportul din Londra

Artistul s-a îndreptat fericit spre aeroport pentru a se întoarce acasă, dar după ce a întârziat câteva minute bune, a avut parte de o situație neprevăzută. A fost obligat să renunțe la o mulțime de parfumuri din bagajul său, care aveau o valoare considerabilă, de câteva sute de euro.

„Uitați-vă cum curg apele pe mine! Sunt în aeroport, să vă povestesc ce pățesc! Și ieri și astăzi, dacă n-am fugit, am zis că pierd avionul. Ieri am ajuns cu 20 de minute înainte să se închidă porțile și n-am mai avut timp să mă duc să dau bagajul la cală și am zis să-l iau cu mine.

Mi-au aruncat parfum de 150 de mililitri(…), cumpărat din Spania. Mi-am luat niște deodorante din aeroport, toate trei mi le-au aruncat și parfumul, 500 de euro s-au dus. Asta a fost în Londra, ieri”, a povestit Culiță, pe rețelele de socializare.

Culiță, la un pas să aibă probleme cu Poliția

După ce și-a pierdut investiția în parfumuri, cântărețul român a întâmpinat alte dificultăți. A încercat să scoată roțile trolerului pentru a putea urca în avion, dar a fost oprit ulterior, după ce a dezvăluit că avea în bagaj o sumă considerabilă de bani, câștigată la evenimentul din Londra.

Culiță Sterp a încercat în zadar să le explice angajaților aeroportului că suma de bani reprezenta plata pentru concertul său. Aceștia erau însă hotărâți să-l rețină în aeroport până la sosirea poliției și a ofițerilor de la Imigrări.

În cele din urmă, Culiță a primit permisiunea de a se îmbarca, dar a avut parte de încă o neplăcere, deoarece zborul avea o întârziere de trei ore.

„Altă problemă! ”Nu-ți încape bagajul în tăvița asta. Nu poți să-l iei cu tine”. Am dat acolo să rup roțile, dacă rupeam roțile încăpea la fix. Când au văzut că vreau să rup roțile au zis: ”Hai, te las să-l iei, dar ce mai ai în bagaj?”.

”Pai mai am și niște bani”. ”Câți bani ai cash?”. Aveam banii de la cântare. ”Cum? Atâta cash?! Nu se poate! De unde ai banii ăștia?”. Imigrări, să sune la Imigrări, să vină Poliția. Zic: ”Domnule, în 20 de minute pleacă avionul”. ”Nu, stai puțin, că trebuie să vină Poliția, că ai prea mulți bani cash la tine și nu te putem lăsa să treci cu banii ăștia”. ”Domnule, i-am luat de la cântare. Cum voiai să-i iau? Uitați-vă cine sunt!”.

I-am arătat pe YouTube. Se uita la mine, a sunat la Imigrări. Am așteptat 5 minute, am mai stat un pic, ăia nu veneau. Mi-au dat pașaportul, m-am dus. Când am ajuns la poartă, avionul avea întârziere 3 ore”, a mai povestit artistul.

Culiță Sterp a avut parte de un eveniment neplăcut pe aeroportul din Londra dar, într-un final, a reușit să își rezolve toate problemele.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`