Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp, un nume cu greutate în muzica de petrecere, este un om împlinit. Recent, și-a botezat băiatul

Culiță Sterp, un nume cu greutate în muzica de petrecere, este un om împlinit. Recent, și-a botezat băiatul

27 oct. 2021, 14:41,
în Cancan

Culiță Sterp este fără doar și poate un nume cu greutate în muzica de petrecere și în lumea manelelor, fiind foarte apreciat în branșă. Tânărul artist se declară un om împlinit la vârsta pe care o are, mai ales că este și tată de băiat. Recent, Culiță Sterp și-a creștinat fiul, iar după câteva zile și-a aniversat ziua de naștere.

Lui Culiță Sterp pare să-i meargă din plin în ultima vreme. Pe plan profesional are un succes imens, acesta fiind un artist foarte respectat în muzica de petrecere. Iar în plan personal, el este fericitul tătic al unui băiat pe care îl are împreună cu iubita lui Daniela Iliescu. Astfel, săptămâna trecută a avut loc botezul lui Milan, creștinarea micuțului fiind urmată de o petrecere de zile mari.

Cât de apreciat este Culiță Sterp în muzica de petrecere

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din România. Acesta a reușit să se facă remarcat în industria muzicii de petrecere și mereu are agenda plină cu evenimente pe care trebuie să le onoreze. A trecut prin multe încercări de-a lungul vieții, dar de fiecare dată a ținut capul sus și a avut tăria de a merge mai departe. Acesta a muncit foarte mult ca să ajungă unde este azi, el devenind cunoscut în urmă cu mai bine de cinci ani.

Pe atunci, el forma cu cuplu artistic cu interpreta Carmen de la Sălciua, cu care a și fost căsătorit timp de doi ani. Însă, în 2019, Culiță Sterp a divorțat de Carmen și fiecare și-a urmat drumul în viață. Astfel, faima lui Culiță Sterp a crescut de la an la an. Ba chiar, el a mai avut și o serie de colaborări cu alți interpreți de gen, unul dintre aceștia fiind artistul Jador. Melodiile lansate de cei doi erau mereu în trending pe YouTube, făcând milioane de vizualizări.

Culiță Sterp, aniversare departe de familie

Totodată, la nicio săptămână de la botez, a fost ziua de naștere a lui Culiță Sterp, artistul împlinind 29 de ani. Însă, Culiță a fost nevoit să-și serbeze aniversarea departe de familie, deoarece trebuia să cânte la un eveniment privat, la sute de kilometri de casă. Chiar și așa, Culiță Sterp a fost cu gândul la iubita, copilul, părinții și rudele sale, dar și la fanii care-l urmăresc și apreciază. Cu această ocazie, el a postat un mesaj absolut emoționant pe contul de socializare și a reușit să înduioșeze pe toată lumea!

„În 25 octombrie 1992, mama a adus pe lume un băiat care avea să crească și să devină bărbatul de azi pe care voi îl cunoasteti și unii îl apreciați, alții poate îl criticați, dar cred că mulți îl iubiți! ❤️ Au trecut 29 de ani de atunci, pot spune că nu mai sunt chiar un copil și că viața m-a maturizat și m-a făcut OMUL de azi! Cea mai mare realizare a mea este băiatul meu și femeia care i-a dat viața și în același timp sens vieții mele ❤️ dar și toată familia mea frumoasă pe care mi-a dat-o Dumnezeu, părinții și frații mei și mai nou și noii membri ai familiei pe care îi iubim toți din toată inima”, este mesajul lui Culiță Sterp.

Mai mult, cântărețul le dă și un sfat tuturor: să nu rateze ocaziile în care pot face o faptă bună. Iar Culiță Sterp nu se dezice de aceasta, fie în muzica pe care o cântă ori în viața de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024