Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp, surprins alături de altă femeie în mașină! Cum a reacționat Daniela Iliescu

Culiță Sterp, surprins alături de altă femeie în mașină! Cum a reacționat Daniela Iliescu

17 apr. 2024, 14:39,
în Cancan

Culiță Sterp a postat recent pe contul de socializare o imagine în care apare alături de altă femeie în mașină. Cu toate acestea, amuzat de situație, artistul a explicat cum stau lucrurile de fapt. În plus, chiar și Daniela, logodnica lui Culiță Sterp, a comentat la postarea respectivă.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică de petrecere din România. În plus, pe lângă el, au câștigat o mare popularitate și ceilalți membri ai familiei sale. Este binecunoscut faptul că artistul mai are un frate, Iancu Sterp, și două surori, Geta și Ileana. Nu în ultimul rând, foarte îndrăgită este și Mama Geta, femeia care le-a dat viață celor patru.

Culiță Sterp, surprins alături de altă femeie în mașină

Culiță Sterp s-a afișat în mediul online cu o femeie blondă în mașină și nu, nu este iubita lui, femeia cu care are un copil! Toată lumea s-a amuzat când a văzut despre ce este vorba! Recent, artistul era să dea de „necaz” din cauza noilor inovații în ceea ce privește tehnologia. Mai nou, specialiștii au creat aplicații și opțiuni prin care inteligența artificială îți poate edita fotografiile în așa fel încât să pară că te afli în diferite contexte, cu diferite persoane.

A devenit o reală sursă de amuzament pentru artist după ce a făcut și el același lucru și s-a „postat” în mediul online alături de o domnișoară blondă, imagine generată de inteligența artificială.

Culiță Sterp a „riscat” și a postat în mediul online imaginea în care filtrul pe care l-a folosit i-a generat o imagine în care apare pare că se află în mașină alături de o altă femeie. În secțiunea de comentarii, amuzată la rândul ei de situație, logodnica sa a reacționat imediat.

„Filtrul ăsta mă bagă la belea”, a scris, amuzat, Culiță Sterp în mediul online.
„De asta râdeai așa aseară?”, a spus Daniela Iliescu în secțiunea de comentarii.
„Daaa”, a răspuns manelistul.

Donație impresionantă pentru Nicolae Guță pe TikTok

Recent, Nicolae Guță a dărâmat toate clasamentele, după ce, în timpul unui live pe TikTok, a reușit să strângă 80.000 de euro din donații, în timp ce cânta și făcea dedicații. Fanii artistului nu au fost deloc zgârciți la donații, însă cel care a întrecut toate așteptările a fost Culiță Sterp, care i-a oferit manelistului o donație de 10.000 de euro. În cadrul unui interviu recent, acesta a explicat de ce a făcut acest gest.

„Să știi că multă lume m-a văzut cu alți ochi după treaba asta. Din respect pentru el, pentru că de ani de zile îi cânt și eu melodiile și am făcut și eu o grămadă de bani pe melodiile lui. Trebuie să îi dai cezarului ce e al cezarului. Până la urmă, omul acela este o legendă în România.

Eu m-am bucurat că a cântat pentru băiatul meu. Undeva la 10.000 euro aveam în TikTok și n-am mai avut nimic dimineața”, a dezvăluit Culiță Sterp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *