Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp și logodnica lui, surprinși la Starea Civilă! „Prima noastră pereche de fini”

Culiță Sterp și logodnica lui, surprinși la Starea Civilă! „Prima noastră pereche de fini”

22 feb. 2024, 12:21,
în Cancan

Culiță Sterp și logodnica lui, Daniela Iliescu, au fost surprinși joi, 22 februarie, la Starea Civilă, iar fanii lor au rămas uimiți. Cu toate acestea, misterul s-a risipit îndată, artistul precizând că a venit pentru viitorii lor fini. Oricum, lumea așteaptă de ceva vreme și căsătoria dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu, cei doi având și un copil împreună.

Culiță Sterp și iubita sa le-au făcut o surpriză uriașă fanilor din mediul online. Cei doi s-au fotografiat la Starea Civilă, cu zâmbetul până la urechi, și au vorbit despre evenimentul important care a avut loc în urmă cu câteva ore. Internauții s-au bucurat extrem de mult să îi vadă în această ipostază.

Culiță Sterp și logodnica lui, surprinși la Starea Civilă

Joi, 22 februarie, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au avut parte de un eveniment fericit în familie. Despre aceasta a dat detalii artistul, făcând lumină în acest caz. Culiță și Daniela sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și de-a lungul timpului au adunat o comunitate destul de mare de fani în mediul online, fani care sunt alături de ei la orice pas.

Cei doi sunt și foarte activi și au plăcerea să împărtășească și cu internauții de fiecare dată evenimentele importante din viața lor, așa cum s-a întâmplat și acum. Recent, cei doi au fost fotografiați la Starea Civilă, fanii crezând că este vorba despre cununia lor.

Ei bine, artistul și logodnica sa vor fi nași pentru pentru prima dată, finii lor fiind prietenul lui cel mai bun, Sorin, și la soția acestuia, Ioana. Culiță și Daniela s-au fotografiat alături de prima lor pereche de fini, iar din imaginile care au fost urcate imediat pe Instagram se poate observa foarte bine cât de fericiți sunt.

Aranjamente ascunse pentru Jador și Iancu Sterp

În altă ordine de idei, Culiță Sterp s-a dat de gol că ar fi intervenit pe lângă cineva din Republica Dominicană, pentru a le da de mâncare, pe ascuns, lui Iancu Sterp și lui Jador. Mai mult, se pare că „războinicul” ar fi trișat în timpului unui joc. El a fost dat de gol chiar de către fratele său.

Artistul a povestit într-o postare făcută pe rețelele de socializare că a vorbit cu o femeie din Republica Dominicană și a rugat-o să aibă grijă de fratele său și de Jador să nu ducă lipsa de alimente.

„Jador, să vezi că eu m-am interesat de la distanță de tine și de Iancu să aveți ce să mâncați acolo și tu știi mai bine la ce mă refer. Am o prietenă în Dominicană, pe care am cunoscut-o anul trecut când am fost în vacanță și care stă chiar în orășelul port prin care trec ei cu camionul când merg la jocuri, și vreau să vă uitați ce am rugat-o eu pe femeia aia săptămâna trecută”, a scris Culiță Sterp, pe contul de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *