Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp s-a săturat de neînțelegerile dintre soția și mama sa. Artistul a luat atitudine

Culiță Sterp s-a săturat de neînțelegerile dintre soția și mama sa. Artistul a luat atitudine

26 iul. 2024, 13:07,
BZI.ro, în Cancan

Culiță Sterp a precizat recent că s-a săturat de neînțelegerile dintre soția și mama sa, cerându-le amândurora să pună capăt acestei situații. Artistul mai susține că abia de când a venit pe lume copilul său a cunoscut ce este dragostea adevărată. Nu în ultimul rând, Culiță Sterp recunoaște că are o relație nemaipomenit de bună cu socrii săi.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Au împreună un băiețel, pe Milan, care le umple viața de fericire. Ei bine, nu putem spune că lucrurile sunt la fel de roz între soacră și noră.

Artistul are o familie frumoasă

Culiță Sterp rupe tăcerea despre animozitățile din familia sa, în special dintre mama Geta și logodnica lui, Daniela Iliescu. Artistul a recunoscut că a cunoscut dragostea adevărată alături de partenera sa, pentru care a avut numai cuvinte de laudă.

„Daniela și Milan înseamnă tot pentru mine. Cea mai mare fericire pentru mine sunt ei doi și mă bucur atât de mult că mi-a dat Dumnezeu o familie atât de frumoasă. Eu n-am cunoscut ce-i dragostea adevărată decât acum când am un copil. Cine n-are copii îi îndemn să facă un copil”, a spus Culiță Sterp, într-o emisiunea online.

Culiță Sterp s-a săturat de neînțelegerile dintre soția și mama sa

Este bine cunoscut faptul că mama Geta și iubita lui Culiță Sterp nu s-au înțeles de la început, lucru recunoscut chiar de ele pe Internet. Însă în ultima vreme, situația pare să fi escaladat, existând declarații și acuzații destul de grave de ambele părți. Artistul a vorbit despre relația dintre mama Geta și Daniela Iliescu, fiind bine cunoscut faptul că cele două nu se înțeleg.

Culiță a avut o sigură rugăminte pentru ele, nu are pretenția să devină cele mai bune prietene, însă a dat de înțeles că ar fi bine ca neînțelegerile să ia sfârșit.

„Încercați voi, din respect pentru mine, că acum vedeți: Mamă, eu sunt copilul tău, Daniela, eu sunt bărbatul tău. Încercați, din respect pentru mine, să vă înțelegeți cât se poate. Dacă nu, să ținem o relație cât de cât ok.

Vreau să spun ceva, în 5 ani de când stau cu Daniela, o dată nu m-au deranjat cu o vorbă (n.r despre socrii lui). Este un lucru mare asta, să te înțelegi atât de bine cu socrii tăi. Nu m-au deranjat o dată cu o vorbă, nu cu fapta, să spui că au făcut ceva ce nu mi-a convenit. O vorbă nu mi-au spus să mă deranjeze. Nimic. Nici măcar o dată”, a mai spus Culiță Sterp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *