Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp, pus la zid de fani: „Nu te respecți deloc”. Ce nu s-a văzut în spatele camerelor

Culiță Sterp, pus la zid de fani: „Nu te respecți deloc”. Ce nu s-a văzut în spatele camerelor

09 nov. 2022, 12:27,
în Cancan

Culiță Sterp este unul dintre artiștii pe care îi apreciază foarte multă lume, iar în urmă cu un weekend a cântat la un botez, în Madrid, unde a avut loc un scandal între el și persoana care l-a chemat să presteze. După ce conflictul a avut loc, artistul s-a întors în țară fără o parte din banii pe care trebuia să îi primească.

Cântărețul este o fire deschisă și a decis să împărtășească această poveste și cu internauții, care, o parte dintre ei, l-au criticat și i-au dat dreptate femeii respective.

Ce a pățit Culiță Sterp la Madrid

În acest weekend, Culiță Sterp a participat la un botez, în Madrid, unde a avut loc un conflict de zile mari. După ce a povestit pe rețelele de socializare ceea ce i s-a întâmplat, fanii lui s-au împărțit în două tabere, deoarece au fost și oameni care l-au criticat și care nu au fost de acord cu ceea ce a ales să facă.

Artistul și formația lui au mers în Madrid pentru a cânta la un botez, iar în timpul pauzei de o oră, acesta a ales să cânte pentru un alt eveniment, care se ținea la parterul botezului.

În timp ce artistul cânta pentru un alt eveniment, femeia care l-a chemat la botez, a luat microfonul unui coleg de trupă, l-a aruncat și l-a spart și i-a transmis artistului că ceea ce face nu este moral.

Culiță Sterp, pus la zid de fani

Mai mulți internauți i-au spus artistului că nu este în regulă ceea ce a făcut și că este primul lăutar care procedează în asemenea fel. Chiar dacă era în pauză, unul dintre cei care îl urmăresc pe Culiță consideră că nu se respectă deloc dacă face asemenea lucruri.

„Cumetre, ai greșit-o rău! Ești primul lăutar care face procedează astfel. Eu dau vina pe lipsa ta experiență, nu te respecți deloc făcând chestii de genul. Într-adevăr, în pauză faci ce vrei, dar asta nu înseamnă că eu să te aduc exclusiv la un eveniment, să-ți plătesc hotelul și biletele și tu să te duci să cânți și la altcineva în pauză. Dacă te-ar fi plătit la program era altceva, dar tu ai fost plătit pentru toată noaptea. În meseria ta nu există: « în pauză fac ce vreau » ”, a fost mesajul transmis de un internaut.

Un alt internaut i-a transmis artistului că femeia i-a plătit transportul, cazarea și cântarea, iar în acele ore trebuie să fie la dispoziția ei.

„Femeia ți-a plătit transportul, cazarea, mâncarea și cântarea. Între orele stipulate în contract trebuie să fii la dispoziția ei, nu să pleci la alt eveniment. Ai vrut să faci bani din două părți. Dacă te punea să cânți încontinuu, ai fi spus că ai nevoie de pauză. Nu ai dreptate”, a fost un alt mesaj.

Chiar dacă au fost mesaje în care artistul a fost criticat, au existat și persoane care au spus că femeia a exagerat, iar artistul avea dreptul să facă ceea ce își dorea el, pentru că se afla în pauză.

După evenimentul care a avut loc în Madrid, Culiță Sterp a spus că o va da în judecată pe femeie, deoarece mai are de luat câteva mii de euro pentru concertul pe care l-a susținut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *