Prima pagină » Cancan ultimă oră » Culiță Sterp, primele declarații despre conflictul dintre mama Geta și Daniela Iliescu: „Încercați voi, din respect pentru mine”

Culiță Sterp, primele declarații despre conflictul dintre mama Geta și Daniela Iliescu: „Încercați voi, din respect pentru mine”

27 iul. 2024, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Culiță Sterp a decis să vorbească deschis despre tensiunile dintre mama sa, Geta, și iubita sa, Daniela Iliescu. Despre neînțelegerile lor s-a aflat după ce Mara Bănică a făcut publică o conversație cu iubita cântărețului.

Deși Culiță și Daniela trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiețel adorabil, relația dintre nora și soacră a fost presărată cu neînțelegeri încă de la început, lucru recunoscut de ambele pe rețelele sociale.

„Daniela și Milan înseamnă tot pentru mine. Cea mai mare fericire pentru mine sunt ei doi și mă bucur atât de mult că mi-a dat Dumnezeu o familie atât de frumoasă. Eu n-am cunoscut ce-i dragostea adevărată decât acum când am un copil. Cine n-are copii îl îndemn să facă un copil”, a spus Culiță Sterp, în emisiunea lui Adiță Voicu.

Culiță Sterp a mărturisit că a găsit dragostea adevărată alături de Daniela Iliescu, exprimându-și aprecierea și admirația pentru partenera sa. Cu toate acestea, artistul este conștient că relația dintre mama Geta și Daniela nu este una ideală. El le-a rugat pe amândouă să încerce să își rezolve conflictele pentru binele familiei și mai ales al micuțului lor, care merită să crească într-un mediu armonios.

„Încercați voi, din respect pentru mine, că acum vedeți: Mamă, eu sunt copilul tău, Daniela, eu sunt bărbatul tău. Încercați, din respect pentru mine, să vă înțelegeți cât se poate. Dacă nu, să ținem o relație cât de cât OK.

Vreau să spun ceva, în 5 ani de când stau cu Daniela, o dată nu m-au deranjat cu o vorbă (n.r. – Despre socrii lui). Este un lucru mare asta, să te înțelegi atât de bine cu socrii tăi. Nu m-au deranjat o dată cu o vorbă, nu cu fapta, să spui că au făcut ceva ce nu mi-a convenit. O vorbă nu mi-au spus să mă deranjeze. Nimic. Nici măcar o dată”, a mai spus Culiță Sterp.

Ce spunea și Daniela Iliescu despre familia lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu a mărturisit că nu a avut niciodată o relație foarte apropiată cu mama iubitului ei, însă întotdeauna a respectat-o. Iubita lui Culiță Sterp a ținut să precizeze că ea a primit o altfel de educație din partea părinților ei.

„O să discut puțin despre relația mea cu familia lui Culiță. O să încep prin a vă spune că nu am avut niciodată o relație superapropiată și superperfectă, dacă se poate spune așa. (…)

Noi avem program diferit, suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți altfel, avem mentalități diferite și poate din asta, pur și simplu, în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire. Asta nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm și cică nu ne suportăm, nu este vorba despre asta absolut deloc, doar că da, nu suntem superapropiați și mi se pare că este absolut în regulă, nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui”, a mărturisit Daniela Iliescu pe TikTok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *