Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp, părăsit de tată în urmă cu aproape 10 ani. De ce și-a lăsat bărbatul familia

Culiță Sterp, părăsit de tată în urmă cu aproape 10 ani. De ce și-a lăsat bărbatul familia

30 iun. 2021, 11:30,
în Cancan

Îndrăgitul artist Culiță Sterp, care are o poveste de viață impresionantă, a fost părăsit de tată, bărbatul lăsându-și femeia și cei patru copii. Mai mult, de curând, fostul Faimos de la Survivor a devenit tată la rândul lui, după ce iubita sa a născut o minune de băiețel. Însă dincolo de toate acestea, Culiță spune că nu este supărat pe părintele său și încă mai păstreaază legătura cu acesta.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Interpret de manele și muzică de petrecere, acesta este cunoscut de o mulțime de oameni și are mare succes în plan profesional, piesele sale fiind mereu în topuri. Deși poate spune că are tot ce își dorește, devenind de curând și tătic, îi lipsește, însă, prezența tatălui în viața lui, de aproape 10 ani.

Culiță Sterp a fost părăsit de tată

Culiță Sterp are o familie frumoasă în prezent, dar viața lui nu a fost mereu roz. De mai bine de nouă ani trăiește cu o mare durere în suflet, de când a plecat de acasă tatăl lui. Artistul nu vorbește prea des despre acest subiect, dar s-a destăinuit o dată în fața fanilor săi. În urmă cu mai mulți ani, aproape zece, tatăl lui Culiță și-a lăsat familia în urmă și a hotărât să plece de acasă. Bărbatul locuiește în alt oraș și și-ar fi refăcut viața alături de o altă femeie. Se pare că nu ar fi fost pentru prima dată când pleca de acasă, doar că atunci a fost definitiv.

„Tata a plecat de acasă și nu s-a mai întors niciodată. Ne este dor de el, dar ținem legătura și ne mai vedem când putem! L-am sunat acum două luni, să văd ce mai face! El în schimb, nu a pus mâna pe telefon deloc de atunci. Este trist, dureros, dar asta este… E tata și îl iubesc atât eu, cât și frații mei, indiferent de atitudinea lui față de noi”, a povestit Culiță Sterp.

Culiță Sterp mărturisește că îi e greu fără tată și atât el, cât și frații și surorile lui păstrează legătura cu el, însă acesta este destul de indiferent cu ei. Chiar dacă el are o atitudine rece, ei continuă să-l iubească.

Mama Geta încă își mai așteaptă soțul infidel

Mama lui Culiță Sterp, doamna Geta, este și ea dezamăgită de alegerea făcută de bărbatul său. Femeia a mărturisit că acesta a fost primul și ultimul bărbat din viața ei. Cu toate că au împreună patru copii, din nefericire ei nu s-au căsătorit pentru că el tot amâna momentul. Dintotdeauna, acesta ar fi avut o problemă cu femeile și ar fi fost foarte iubăreț, dar mereu l-a iertat. Chiar și acum ar fi dispusă să îl ierte, după ce a lipsit mai bine de nouă ani și a lăsat-o singură, cu patru copii. Nu îl judecă și speră că încă o iubește și că se va întoarce la ea.

„Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu, în adâncul sufletului meu, că tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău. Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune”, a spus mama Geta.

În altă ordine de idei, Culiță Sterp, care a fost părăsit de tată, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui, iar cât de curând urmează să se căsătorească cu iubita lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024