Prima pagină » Cancan ultimă oră » Culiță Sterp nu s-a uitat la bani în ziua nunții surorii lui! Fratele Getei Sterp a împărțit bani fără număr lăutarilor de la fericitul eveniment

Culiță Sterp nu s-a uitat la bani în ziua nunții surorii lui! Fratele Getei Sterp a împărțit bani fără număr lăutarilor de la fericitul eveniment

02 oct. 2022, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Astăzi, 2 octombrie, Geta Step a făcut pasul cel mare alături de alesul inimii sale. Sora fraților Sterp a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată și a spus marele ”Da” în fața ofițerului de Stare Civilă. Alături de tinerii însurăței se află familia, dar și persoanele apropiate, cu toții fiind copleșiți de emoție.

Ei bine, Culiță Sterp nu putea trece cu vederea peste o zi atât de importantă pentru sora lui mai mică, dar și pentru întreaga familie, motiv pentru care a făcut un gest impresionant.

Cunoscutul artist nu s-a uitat deloc la bani, Culiță oferindu-le bani tuturor lăutarilor de la fericitul eveniment, fără excepție.

Mama Geta, emoționată până la lacrimi în ziua nunții fiicei sale

Nașii de cununie ai cuplului proaspăt căsătorit sunt nimeni alții decât sora miresei, Ileana Sterp, și soțul acesteia. Așadar, conform tradiției, nașii au mers la ginere acasă pentru a-l lua, au plecat spre locuința miresei, acolo unde au fost întâmpinați de Geta, Culiță, Iancu, dar și de soacra mică, mama Geta.

Bineînțeles, momentul întâlnirii mirilor a fost unul pe cât se poate de emoționant, atât pentru mireasă, cât și pentru mama sa.

Mama Geta nu a scăpat-o nicio clipă din ochi pe fiica sa și a stat permanent alături de aceasta. De asemenea, Getuța a fost la fel de emoționată, încă de când și-a văzut partenerul îmbrăcat în ginere, acela fiind momentul în care a izbucnit în lacrimi de fericire.

De precizat este că, mama Geta i-a lăsat pe toți mască cu apariția sa. Îmbrăcată cu o rochie lungă verde smarald, cu o broderie de catifea neagră pe deasupra, soacra mică a făcut senzație în ziua fericitului eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`