Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp nu mai poate de dorul familiei. A visat că iubita lui a născut

Culiță Sterp nu mai poate de dorul familiei. A visat că iubita lui a născut

10 mai 2021, 16:15,
în Cancan

Momente dificile pentru Culiță Sterp, la Survivor România. „Faimosul” a izbucnit în lacrimi. Dorul de casă și în special de iubita lui, Daniela, însărcinată, îl macină tot mai mult.

Culiță Sterp simte tot mai mult dorul de familia lui, pe măsură ce rămâne în continuare în competiția Survivor România. În ediția de duminică seară, Culiță a început să verse câteva lacrimi, amintindu-și de un vis în care Daniela, iubita lui, a venit în Republica Dominicană cu tot cu copil. Mai mult, acesta avea deja vârsta de șapte ani.

„Într-o noapte am visat că a născut Daniela și a venit cu copilul la Survivor că avea copilul șase, șapte ani”, a spus Culiță lăsând-o cu gura căscată pe Irisha.

Irisha și Elena Marin au fost cele care l-au încurajat pe Culiță să depășească momentul.

„Din ce mi-au spus alții care au copii, cică nu se compară cu absolut nimic acest seniment”, a mai declarat artistul în vârstă de 28 de ani.

După jocul de comunicare, Culiță Sterp a vorbit cu iubita lui

Jocul de comunicare a fost câștigat de Faimoși duminică seară. Astfel, concurenții au luat legătura cu cei dragi din familia lor. Culiță a vorbit cu Daniela și așa și-a mai alinat dorul de casă, aflând și că sora lui, Ileana Sterp, a născut o fetiță.

„Am reuşit să vorbesc în sfârşit cu Daniela, pentru că îmi este foarte dor de ea! Şi acest lucru m-a bucurat şi în acelaşi timp m-a şi întristat oarecum pentru că m-a făcut să-mi fie şi mai dor de ea, după ce am vorbit acum! Mi-a spus că am devenit unchi! Eu aici la Survivor am devenit unchi! Este ceva minunat! Şi că am o nepoţică pe care o cheamă Carla! Să trăiască şi să fie sănătoasă! Este fetiţa surorii mele, Ileana! Abia aştept să ajung acasă să o văd şi s-o iau în braţe”, a spus Culiță, extrem de emoţionat.

Daniela Iliescu mai are șapte săptămâni de sarcină

Într-un interviu la Teo Show, mama lui Culiță Sterp a dezvăluit că Daniela ar putea naște dinainte că artistul să se întoarcă de la Survivor România.

„Cel mai tare se gândește la minunea care o să vină pe lume și la fata asta. Asta îl dărâmă cel mai tare. Le duce dorul. Nu am vrut să mă panichez, să nu mă vadă ceilalți copii. Toată emisiunea am stat cu ochii în lacrimi, dar m-am bucurat că l-au găsit în junglă, că e bine, sănătos (…) Iubita lui e optimistă, chiar dacă ea va naște și el nu o să fie acasă, important e să fie el sănătos. Mai are 7 săptămâni până se face termenul. Ei nu au crezut că va sta Culiță așa mult. El a mai plâns odată în curte foarte tare, când s-a căsătorit tânăr. Copiii au recitat o poezie și a plâns toată lumea din curte, în frunte cu el. Așa e el, mai emotiv”, a dezvăluit mama Geta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`