Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp nu are niciun dubiu în ce privește hoții care i-au furat seiful. Incredibil cine ar fi comis jaful

Culiță Sterp nu are niciun dubiu în ce privește hoții care i-au furat seiful. Incredibil cine ar fi comis jaful

20 oct. 2022, 10:33, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Atât Culiță cât și fratele său mai mic, Iancu știu cu precizie cine sunt hoții care au călcat casa mamei Geta. Vorbind despre jaful care îi bântuie și acum pe frații Sterp, dar și pe întreagă familiei, cei doi nu mai cred că autoritățile vor face ceva în privință hoților care le-au calcat casa fix cu câteva săptămâni înainte de nunta Getei.

Culiță Sterp nu are niciun dubiu în ce privește hoții care i-au furat seiful

Marea greșeală a familiei a fost că a făcut totul public după 3 săptămâni, recunoaște Culiță într-un podcast realizat cu câteva zile înainte de nunta Getuței.

„Sunt convins că a fost cineva apropiat.

Sunt ceva prieteni ai mei care m-au lucrat pe la spate, oricum, mi-am cam schimbat tot cercul de prieteni, tocmai din cauza asta. Mulți mă întreabă, inclusiv șoferul meu care o fost cu mine și l-am luat ani de zile și pe el l-am…nu vreau să mai am lângă mine pe nimeni din cercul ăla de prieteni. Până nu aflu, nu pot. Am oameni pe lângă mine care erau apropiați.

Eu am dus seiful la mama acasă, l-am pus provizoriu acolo, l-am pus într-un dulap acolo. Nu a existat o zi să plece undeva de acasă, tot timpul a rămas cineva. Ea nu a mai fost de 20 de ani la mare și atunci a fost. Ea nu iese niciodată.”

Culiță Sterp nu crede că autorităților vor face mare lucru

Cea care i-a dat vestea atunci a fost Getuta care și ea se afla la Cluj la facultate, iar Culiță la niște prieteni la Alba-Iulia. Artistul a recunoscut că s-a albit la față când a aflat și i s-a zbârlit pielea pe el:

„Am chemat poliția, au venit de la criminalistică, au făcut măsurători. M-am supărat așa tare, muncești că prostul, te duci țoață noaptea să cânți, trebuie să fii pe placul tuturor, trebuie să faci oamenii fericiți. Vara cânt în fiecare zi, în restul anului cânt în fiecare weekend. Faci și bani, da. Nu-s ușor făcuți banii, ăia, erau câteva sute de mii de euro. Eu am făcut public după 3 săptămâni. Nu au găsit nimic, nu își fac treaba deloc.

Culiță a mai spus că a avut ghinionul că satul în care stă este împânzit de camere, însă niciuna nu mergea de aproape doi ani deoarece a mers la și la primar și a solicitat să vadă filmările, moment în care a rămas fară replică.

Artisul îi aduce acuzații grave fostei lui soții

Invitat în cadrul unui podcast, Culiță Sterp a lansat o serie de acuzații la adresa fostei sale soții, Carmen de la Sălciua, cu toate că aparent, nu mai aveau nimic de împărțit. Artistul a povestit un moment în care fosta lui parteneră, Carmen de la Sălciua, a avut o reacție neașteptată în timp ce Daniela Iliescu era însărcinată.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au fost împreună nu mai puțin de de trei ani de zile. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate în 2019, moment în care au și divorțat. Între timp, Culiță Sterp și-a găsit liniștea în brațele actualei sale iubita, Daniela Iliescu, însă Carmen de la Sălciua nu a fost chiar atât de încântată.

Comentarii
  • TERMINAȚI ODATĂ CU STERPII/STERILII ĂȘTIA!! PROMOVAȚI TOATE GUNOAIELE, DAR CE TREBUIE SĂ PROMOVAȚI NU O FACEȚI !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *