Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp, ipostază neobișnuită la un eveniment. Cum a fost surprins artistul

Culiță Sterp, ipostază neobișnuită la un eveniment. Cum a fost surprins artistul

15 dec. 2021, 13:45,
BZI.ro, în Cancan

Culiță Sterp a fost filmat într-o ipostază neobișnuită, în timp ce se afla la un eveniment iar filmarea a devenit virală pe internet. Totodată, fanii artistului au izbucnit în râs la vederea acelui gest și au lăsat numeroase comentarii. Însă dincolo de aceasta, în ton cu sărbătorile, Culiță Sterp a înregistrat o colindă împreună cu familia.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, iar notorietatea acestuia a crescut fulminant și după participarea la show-ul de supraviețuire. Astfel, în prima parte a acestui an artistul a făcut o figură frumoasă la Survivor România, fiind unul dintre cei 12 „faimoși”. Acesta este o persoană destul de transparentăastfel că nu ratează niciun prilej de a păstra o legătură apropiată cu fanii săi. Însă recent, aflat la o cântare, Culiță Sterp a fost protagonistul unui moment destul de amuzant.

Culiță Sterp, ipostază neobișnuită la un eveniment

Îndrăgitul artist a fost surprins într-o ipostază mai puțin obișnuită, în timp ce se afla la o cântare. Astfel, gestul făcut de artist i-a lăsat pe fani mască, iar filmare a ajuns virală pe internet. Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică de petrecere de la noi. Artistul a avut un an plin, în care a participat la o mulțime de evenimente, acolo unde a întreținut atmosfera și i-a bucurat pe oameni. Acum pe final de sezon, când evenimentele sunt pe terminate, artistul își onorează ultimele invitații.

Într-una din serile trecute, Culiță a participat la un eveniment, iar petrecerea a fost în toi. Fanii care se aflau în jurul lui au surprins un moment mai puțin întâlnit la concertele artistului. Gestul făcut de artist i-a făcut să râdă pe fani, care l-au și filmat. Într-un moment de neatenție, Culiță a scăpat microfonul din mână, iar filmarea a ajuns virală pe internet. Mai mult, chiar artistul a distribuit-o la secțiunea stories, de pe Instagram.

Culiță Sterp a lansat o colindă cu familia

Ca în fiecare an, familia Sterp lansează, în prag de sărbători, câte o colindă pe care o dedică oamenilor care îi urmăresc și îi apreciază. Așadar, Culiță Sterp și-a adunat întreaga familie în jurul bradului, inclusiv copilul care i s-a născut în vară, și au pregătit un moment unic și special pentru cea mai așteptată perioadă din an.

Artistul a postat pe pagina de Instagram o fotografie cu toți membrii familiei îmbrăcați în straie de sărbătoare. Toți membrii familiei Sterp s-au asorat, purtând pulovere cu detalii de sărbătoare în nuanțe închise. Cu toate acestea, un detaliu a sărit tuturor în ochi, și anume bluza pe care mama lui Culiță o purta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *