Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp, „faimosul” de la Survivor, și-a dus fiul să își cunoască bunicul. Cum a reacționat tatăl artistului

Culiță Sterp, „faimosul” de la Survivor, și-a dus fiul să își cunoască bunicul. Cum a reacționat tatăl artistului

21 oct. 2021, 13:28,
în Cancan

Artistul Culiță Sterp a câștigat o foarte mare notorietate în urma participării la competiția Survivor, chiar dacă era destul de cunoscut înainte datorită muzicii sale. Mai mult, în urmă cu doi ani, interpretul a ținut prima pagină a ziarelor mondene, când a divorțat de Carmen de la Sălciua. În prezent, el trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daniela Iliescu, cea care la făcut tătic pentru prima dată.

La momentul actual, Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere din țara noastră. Iar acest lucru se poate lesne observa și din succesul pe care îl au melodiile sale, care se află constant în top trending pe YouTube. Mai mult, artistul nu ratează niciun prilej de a păstra o legătură apropiată cu fanii lui. Totodată, celebritatea lui a crescut vertiginos odată cu participarea la reality-show-ul Survivor, difuzat de Kanal D.

Culiță Sterp, figură frumoasă la Survivor

Timp de aproape șase luni, Culiță Sterp a fost departe de familie, artistul acceptând provocarea de a participa la emisiunea Survivor România. Acesta a făcut parte din echipa Faimoșilor, reușind să câștige multe puncte penmtru coechipierii săi. Numai că, întâmplarea a făcut ca în acea perioadă, iubita lui Culiță, Daniela Iliescu, să fie însărcinată.

Culiță Sterp Survivor

Artistul a făcut o figură frumoasă la Survivor România

În cele din urmă, artistul de muzică de petrecere a ales să iasă de bună voie din competiția de supraviețuire. Și aceasta deoarece nu a vrut să rateze momentul nașterii primului său copil. Cu toate acestea, participarea la Survivor i-a adus destul de mulți bani, care l-au ajutat să iasă din criza financiară generată de pandemie. Mai mult, după Survivor, artistul și-a mărit și tarifele.

„Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte persoane. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea”, a spus managerul artistului.

Fiul lui Culiță Sterp și-a întâlnit bunicul

Culiță și-a dus recent, pentru prima oară, fiul la tatăl său, iar reacția bunicului lui Milan a fost cu adevărat emoționantă. Nicolae Sterp s-a bucurat din suflet atunci când și-a văzut nepotul pentru prima dată. Artistul a publicat pe canalul lui de YouTube un videoclip în care s-a dus la tatăl lui pentru a-l invita la botez. Fericirea de pe chipul tatălui lui Culiță Sterp la vederea nepoților săi nu poate fi măsurată în cuvinte.

Culiță Sterp Survivor

Nicolae Sterp și-a întâlnit pentru prima dată nepoții

Acesta a fost plăcut surprins de vizita pe care a primit-o de la Milan și Carla, nepoțeii lui, pe care i-a văzut pentru prima dată. Culiță și-a invitat tatăl la botezul lui Milan, iar acesta a acceptat cu bucurie să onoreze marele eveniment cu prezența sa. Este cunoscut faptul că părinții lui Culiță Sterp s-au separat în urmă cu aproximativ 10 ani, motiv pentru care este posibil ca mama lui Culiță să nu vină la botez.

„Eu mi-am făcut datoria față de amândoi, aștept să vină cu drag, sunt sigur că o să vină amândoi, sper să nu facă vreo prostie vreunul dintre ei”, a declarat Culiță Sterp, fostul „faimos” de la Survivor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *