Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp și-a surprins fanii cu o dedicație specială pentru câștigătorul Survivor 2021

Culiță Sterp și-a surprins fanii cu o dedicație specială pentru câștigătorul Survivor 2021

11 iul. 2021, 14:59,
în Cancan

Culiță a ținut să îi dedice o melodie lui Zanni, după ce a aflat că a câștigat trofeul Survivor 2021.

Chiar dacă majoritatea foștilor concurenți au mers din nou pe insulă pentru a-și susține preferatul, au fost și alții care nu au putut ajunge în Dominicană, din motive personale.

Unul dintre ei a fost Culiță Sterp, care nu a putut să-și însoțească colegii de echipă la reuniune, însă nu a uitat să-l susțină pe Zanni de acasă, din România.

Culiță i-a dedicat o melodie lui Zannidache, după ce a aflat că a câștigat marele premiu

Artistul nu a putut pleca din țară pentru a-și susține preferatul, pentru că a fost invitat să cânte la o petrecere, în Maramureș. Proaspătul tătic s-a bucurat, însă, foarte mult când invitații l-au anunțat că fostul lui coleg de echipă, Zanni, este cel care a a luat trofeul Survivor.

Faimosul nu a stat pe gânduri și i-a dedicat imediat o melodie campionului, alături de care a trecut prin momente frumoase, cât și mai puțin plăcute, în competiție.

„Pentru campionul de la Survivor, pentru Zanni, să trăiască…pentru frățiorul meu”, a fost mesajul lui Culiță, care a compus și câteva versuri pe loc, pentru acesta: „Te pup, nebunule!”, a ținut să îi transmită artistul.

Mama Geta nu l-a susținut pe Zanni în marea finală Survivor

Cu toate că Zanni a făcut parte din aceeași echipă cu fiul ei, mama lui Culiță nu a ales să îl susțină pe faimos în finală, ci pe adversarul acestuia, Andrei, de la Războinici:

„Sper să câștige Andrei. Un caracter atât de frumos… mi-a dat multe emoții, de fiecare dată când a jucat cu, Culiță, dar cu toate astea, îl susțin cu tot sufletul! Haideți să îl votăm în marea finală! Doamne ajută să câștige trofeul!”, a scris mama Geta într-o postare pe Instagram, chiar înainte de a se disputa finala Survivor, între cei doi finaliști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *